România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 21 noi 2019 / 13:10
Florian Bodog, contre cu Pavel Popescu pe tema salariilor şi pensiilor: Asta înseamnă că ei se gandesc la tăieri
Florian Bodog
Senatorul PSD Florian Bodog vine cu precizări legate de salarii şi pensii, după o dispută pe care a avut-o, pe această temă, cu deputatul PNL Pavel Popescu.

"NICIODATĂ, NIMENI din Guvernul PNL al lui Klaus Werner Iohannis NU a spus clar și răspicat că vor aplica legile ÎN VIGOARE ale pensiilor și salarizării. Pe înțelesul tuturor asta înseamnă, că ei se gandesc, DE FAPT, la TĂIERI.

Aseară, am participat la Digi 24 la o dezbatere electorală cu deputatul PNL Pavel Popescu, membru în Comisia de Buget. Acesta a confirmat că PNL nu are de gând să aplice legea actuală: 'Dumneavoastra de la PSD ați promis că veți mări de șapte ori pensiile și i-ați lăsat pe cei de la PNL să vină să livreze o minciună a dumneavoastră. Nu se va întâmpla acest lucru!'.

Deputatul PNL a mai invocat o scrisoare a Comisiei Europene care spune că majorarea prevăzută de PSD pentru anul viitor a punctului de pensie ar împovăra bugetul. Deci e clar că nu vor să facă majorarea!", a scris Florian Bodog pe Facebook.

"Să lămurim lucrurile:

1. PSD nu a mințit în privința majorării pensiilor. În 3 ani, am majorat de 4 ori pensiile, exact cum scria în programul nostru. Urma să o facem și la anul. Am scris acest lucru și în forma actuală a Legii pensiilor.

2. PSD nu a păsat celor de la PNL sarcina de a 'livra' majorarea de la anul. Cei de la PNL au vrut la guvernare! Dacă nu sunt în stare, să plece! Să ne lase să o facem noi, cum am făcut-o de fiecare dată!

3. Nu e pentru prima oară când Comisia Europeană greșește în privința României. În fiecare an al guvernării PSD, Comisia s-a înșelat când a prognozat creșteri mai mici și că se va depăși ținta de deficit.

Avem așadar dovada! PNL a mințit și NU VA MAJORA PUNCTUL DE PENSIE LA 1.775 DE LEI CUM SCRIE ÎN LEGEA ACTUALĂ A PENSIILOR!", subliniază senatorul Florian Bodog.

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro