Florentina Fântânaru, interviu cu Sorin Oprescu. Informații NEȘTIUTE din spatele primului interviu
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Florentina Fântânaru, realizatoarea emisiunii "De-a viața ascunselea" de la Antena 3, a dezvăluit, la DCNews, informații din culisele primului ei interviu.

Realizatoarea Antena 3 și-a adus aminte despre primul ei interviu la televizor care a fost cu Sorin Oprescu, fostul Primar General al Capitalei.

„Primul interviu la televizor a fost cu Sorin Oprescu. După 5 ani de interviu a revenit Sorin Oprescu. A fost bun de saftea. Acum am început cu Ștefan Bănică. Sper să am longevitate, continuitate, să fiu perseverentă, să am susținere. M-am bucurat mult că Ștefan a venit și a fost de acord să facem prima emisiune împreună, mi-a dat și o exclusivitate. 

Revenind la primul interviu cu Sorin Oprescu, Florentina Fântânaru și-a amintit că „am discutat foarte mult și despre familie, despre felul în care nu a fost prezent pe acasă pentru că muncea foarte mult. Am discutat despre felul în care încerca să-și înțeleagă familia, dar făcea eforturi în sensul ăsta. Am discutat și despre faptul că și-a făcut vasectomie ca să nu vină la un moment dat vreo fătucă să spună că mai are un urmaș. Am discutat foarte multe atunci.

La cinci ani după, am zis să facem din nou emisiune. A venit din nou. Dar nu a mai fost atât de savuros”, și-a amintit Florentina Fântânaru.

Interviul integral îl puteți urmări AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel