Florentina Fântânaru, față în față cu Ion Dichiseanu: „Maestre, nu ați scris despre asta!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
După 11 ani în care a realizat emisiunea „Dincolo de aparențe" la Antena Stars, Florentina Fântânaru a trecut la Antena 3 cu nou proiect, „De-a viața ascunselea".

Florentina Fântânaru a discutat la Interviurile DC News cu Val Vâlcu despre noul proiect de la Antena 3 și a oferit dezvăluiri din culise, din anii petrecuți la radio și TV. Aceasta a povestit inclusiv despre interviurile realizate de la politicieni, până la artiști, printre care Angela Gheorghiu și Ion Dichiseanu.

Realizatoarea emisiunii „De-a viața ascunselea" a precizat faptul că în calitate de intervievator este foarte importantă documentarea.

Florentina Fântânaru: „Ion Dichiseanu ar mai avea de scris o mulțime de întâmplări"

De exemplu, pentru interviul cu Ion Dichiseanu, Florentina Fântânaru a citit cartea autobiografică `Mai frumos decât legenda`, a lui Ion Dichiseanu, un om cu o mulțime de întâmplări, pentru care doar o carte nu este este de ajuns.

„În ultimul timp au fost foarte mulți artiști care au scris. De curând am citit ultima carte a maestrulu Ion Dichiseanu, `Mai frumos decât legenda`. Ion Dichiseanu ar mai avea de scris o mulțime de întâmplări. De la ultimul interviu pe care l-am avut, îi spuneam de ceva și la un moment dat îmi povestea de altceva și îi ziceam `maestre, nu ați scris despre asta!`. Mai sunt foarte multe lucruri de spus și de aflat", a povestit Florentina Fântânaru la DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel