Florentina Fântânaru, Antena 3: Întotdeauna m-am luptat cu asta. Așa m-am născut eu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Florentina Fântânaru, realizatoarea emisiunii "De-a viața ascunselea" de la Antena 3, a dezvăluit, la DCNews, care este tehnica prin care îi face pe invitații săi să se destăinuie.

”Poți să mă întrebi cât de greu e să faci o confesiune. O spovedanie, așa cum spun unii invitați de ai mei. Vin la emisiune și se spovedesc. Chiar am vorbit despre asta cu Ovidiu Cuncea, care îmi este foarte drag, și îmi e dor și abia aștept să vină din nou la emisiune. (…) Sunt atâtea povești, atâtea moduri de abordare. Știi ce spunea Radu Beligan? Că a fost învățat de către Victor Eftimiu, dacă îmi aduc bine aminte, că sunt 98 de feluri de a sta pe un scaun. Gândește-te câte modalități or fi și feluri de a face interviu. Câte modalități or fi și feluri de a pune o întrebare.”, a spus Florentina Fântânaru la DCNews.

M-am luptat cu asta

Realizatoarea emisiunii ”De-a viața ascunselea” spune că starea pe care jurnalistul o creează în timpul interviului este extrem de importantă.

”Eu întotdeauna m-am luptat cu asta, cu o sensibilitate, așa m-am născut eu. Sunt o persoană foarte sensibilă și m-am luptat pentru a mă echilibra, pentru a îmi echilibra stările emoționale și a putea să țin un interviu, că dacă tu nu esti echilibrat ce îl mai întrebi pe ăla și ce mai reții din toată poveste. Cred că starea e foarte importantă, starea pe care o creezi în momentul în care te pui să faci un interviu. Starea și întrebarea, pentru că de foarte multe ori nu am vrut să aflu răspunsul. Răspunsul oricum vine, dar când creezi starea și adresezi întrebarea cea mai bună, vine răspunsul ăla pe care, într-un fel sau altul, îl așteaptă toată lumea. Documentarea este foarte importantă. Eu asta fac non-stop, citesc, mă documentez, îmi cumpăr cărți”, a mai declarat aceasta.

Vezi răspunsul integral:

 

 

Puteți urmări AICI interviul în întregime.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel