Florea a aruncat BOMBA. Chirieac: E de Secția Specială, caz de FRAUDĂ masivă! Cele mai negre TEMERI se adeveresc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Daniel Florea a aruncat bomba, în exclusivitate pentru DC NEWS. Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat imediat. 

"Eu am contestat candidatura contra-candidatului meu de la PNL, pentru că se dă jurist, se dă secretar de stat la Ministerul Justiției, dar nu a fost în stare să vadă că în lege este imperativ scris că declarația de candidat trebuie semnată de președintele Organizației Județene. Băcanu (n.r. Băcanu Tudor Cristian) ăsta a semnat așa: Președinte PNL Sector 5, total pe lângă lege. Cu toate acestea, instanța i-a dat dreptate...", a declarat Daniel Florea, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"E un caz de fraudă masivă în sistemul judiciar!"

Bogdan Chirieac: Nu pot să cred asta! Doamne, cele mai negre temeri pe care le am față de funcționarea justiției din țara noastră se adeveresc în fiecare zi. Spuneți că o instanță de judecată dă dreptate unui candidat PNL, Sectorul 5, scriind în Hotărâre Sectorul 3?

Daniel Florea: Am Hotărârile! În Hotărârea Sectorului 3 este trecut numele candidatului de la Sectorul 5, care nu întâmplător e și secretar de stat la Ministerul Justiției.

Bogdan Chirieac: Asta nu-i de Secția Specială? Cum e posibil? Chiar e un caz de fraudă masivă în sistemul judiciar!

Daniel Florea: Ba da, păi o să fac sesizarea!

Bogdan Chirieac: Zona cu justiția pur și simplu m-a dat peste cap. Atenție, sunt absolut convins că e nevoie ca toate partidele politice care doresc să aibă candidați să aibă posibilitatea să depună aceste candidaturi. Dvs. îmi spuneți că instanțele au încurcat Sectorul 5 cu Sectorul 3 și că pare evident o legătură între cei trei judecători. Lucrul ăsta ne duce cu gândul că, într-adevăr, România are o cale lungă pentru a deveni stat de drept.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel