Data publicării:

Floarea pe care trebuie să o ai în casă. Purifică aerul și te ajută să adormi

Autor: Vlad Crăciunoiu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Crinul pacii Foto: Freepik @longberg
Crinul pacii Foto: Freepik @longberg

Această floare purifică aerul și te ajută să ai un somn odihnitor.

Persoanele care iubesc florile tind să aibă plante de interior cu flori în casa lor. Aceste plante sunt uimitoare, și când cunoști nevoile lor pentru a prospera în casă, nu te vor dezamăgi. Mai multe studii au fost realizate pentru multe dintre aceste plante de interior, iar beneficiile lor uimitoare te vor face să vrei să adaugi mai multe dintre ele.

Există multe motive pentru a iubi plantele de interior, cum ar fi crinii care vin în toate tipurile de varietăți. Crinul de pace se evidențiază, nu doar pentru întreținerea sa redusă, dar este și o plantă decorativă. În acest articol, vei afla mai multe motive pentru care ai nevoie să adaugi un crin de pace în casa ta.

Purifică aerul

Unul dintre numeroasele beneficii pe care le oferă sănătății umane este purificarea aerului. Casa este cunoscută pentru numeroșii poluanți prezenți care cauzează o mulțime de probleme de sănătate.

Deși mulți oameni nu sunt conștienți de acest lucru deoarece nu pot respira direct aceste substanțe chimice. La fel ca aerul exterior, aerul din interior poate fi nociv. Prin urmare, eliminând orice surse ale acestor poluanți și o ventilație corespunzătoare, poți controla aceste gaze dăunătoare.

Conform unui experiment NASA, poluanți precum benzen, xilen, monoxid de carbon și formaldehidă sunt câțiva pe care o plantă de crin de pace îi poate absorbi. Prin urmare, eliminând 60% din poluanți, în schimb, face aerul potrivit pentru respirat prin adăugarea de umiditate.

Este o plantă de interior care nu necesită mare atenție

Pe măsură ce optezi pentru decorarea casei, așa cum fac mulți oameni acum, în special cu plante de interior. Toată lumea vrea una cu întreținere redusă care să se potrivească programelor lor încărcate. Crinul de pace este o plantă de interior uimitoare pe care o poți alege deoarece prosperă chiar și când uiți să o uzi.

În plus, poate supraviețui fără lumină solară și folosește doar lumină interioară strălucitoare de la soarele indirect. Pe lângă aspectul său frumos cu frunzele verzi lucioase și bracteele mari albe, un crin de pace este o plantă de interior uimitoare datorită cerințelor sale reduse. Prin urmare, majoritatea cultivatorilor de plante de interior o aleg ca o alegere evidentă.

CItește și: Primele semne că umiditatea ridicată îți afectează sănătatea. Riscuri și măsuri preventive esențiale

Este o plantă de interior care nu necesită mare atenție

Pe măsură ce optezi pentru decorarea casei, așa cum fac mulți oameni acum, în special cu plante de interior. Toată lumea vrea una cu întreținere redusă care să se potrivească programelor lor încărcate. Crinul de pace este o plantă de interior uimitoare pe care o poți alege deoarece prosperă chiar și când uiți să o uzi. În plus, poate supraviețui fără lumină solară și folosește doar lumină interioară strălucitoare de la soarele indirect.

Pe lângă aspectul său frumos cu frunzele verzi lucioase și bracteele mari albe, un crin de pace este o plantă de interior uimitoare datorită cerințelor sale reduse. Prin urmare, majoritatea cultivatorilor de plante de interior o aleg ca o alegere evidentă.

Promovează un somn odihnitor

În lume, aproape toată lumea suferă de insomnie și somn slab. Aceste plante de interior oferă un beneficiu uimitor care promovează un somn odihnitor. Din acest motiv, este o plantă uimitoare pentru dormitorul tău și este, de asemenea, o priveliște frumoasă.

Ajută la filtrarea aerului din interior, crește nivelurile de umiditate, ajutându-te să respiri mai bine. În plus, ajută și la un somn bun, deoarece absoarbe sporii de mucegai din aer, care sunt alergeni comuni. În plus, frumusețea acestor plante este cunoscută pentru a aduce calm prin ameliorarea sentimentelor de stres în minte și corp. Este cea mai bună plantă pentru dormitor, conform Feng Shui, deoarece aduce energie pozitivă și o atingere de pace în cameră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel