Flick "Domnul rimă" s-a CĂSĂTORIT în mare SECRET! Imagini publicate de nașul CELEBRU
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Flick s-a căsătorit cu Denisa Hodișan, într-un cadru de poveste. 

Ceremonia a avut loc pe tărâm grecesc, în Creta. Mireasa a avut o rochie albă, accesorizată cu o coroniță. În mână, Denisa Hodișan a ținut un buchet superb de trandafiri albi. Domnul Rimă a optat pentru o cămașă albă, cu pantaloni negri și pantofi sport. 

Flick și Denisa Hodișan au publicat fotografii de la căsătoria lor și au transmis un mesaj emoționant.

”De azi, în fiecare zi,
Am să îți țin în mână mâna
Și-am să te scriu în poezii
Din august, … pentru totdeauna!❤️”, au scris cei doi în dreptul fotografiilor.

Nașii celor doi au fost Daniel Buzdugan și soția lui. De altfel, celebrul om de radio a transmis un mesaj emoționant, în urmă cu puțin timp. 

"Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste!Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că... noi o să fim nași:) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție! Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!Și pentru că suntem în Creta :Να ζήσετε! Na zisete! Καλούς απογόνους! Kalous apogonous!Cu drag, Daniel, Monica, Luca și Maria!", a scris Daniel Buzdugan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel