Flick, DEMISIE de la Radio ZU. Cine i-a luat locul lângă Răzvan Popescu: Mi l-am dorit foarte tare
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 18 oct, 22:13
WhatsApp
Foto: Instagram Flick
Cine i-a luat locul lui Flick la Radio ZU.

După 12 ani la Radio ZU, Flick, domnul Rimă, așa cum este cunoscut în mediul online și nu numai, a părăsit echipa. 

Iniţial, Flick, a fost copywriter pentru matinalul postului - Morning ZU, cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Timp de zece ani a făcut echipă cu Răzvan Popescu, după-amiaza ( de la 16.00 la 18.00, de luni până joi, şi de la 16.00 la 19.00 vinerea).

Cine îi ia locul lui Flick, la Radio ZU

Cuza este noua vedetă Radio ZU.

Artistul a acceptat propunerea lui Răzvan Popescu de a-i fi partener de emisiune, iar din 19 octombrie, îi vei asculta luni-joi, de la 16:00 la 18:00, și vineri până la 19:00.

G Ad:

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el... mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite... Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat.”, declară Cuza, potrivit radiozu.ro

„Recunosc că mi l-am dorit foarte tare pe Cuza. Ce-l recomandă este faptul că este din Târgu Jiu. Am zis că dacă acasă fac casă bună cu o olteancă din Gorj, sigur o să fac o casă bună și cu un oltean din Tîrgu Jiu, la radio!”, a declarat Răzvan Popescu. 

Și pentru că are ocazia să lucreze alături de un om cu multă experiență în radio, Cuza completează: „Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să „fur” din pasiunea pe care o are el. Mi s-a spus că radioul este un drog, vreau și eu să-l iau în doze zilnice. Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai... vreau să învăț tot !”, conchide noua vedetă Radio ZU.

Din 19 octombrie, îi asculți pe Răzvan Popescu și pe Cuza live pe Radio ZU, de luni până joi, de la 16:00 la 18:00 și vineri până la 19:00. De asemenea, emisiunea lor poate fi urmărită pe Visual Radio, www.radiozu.ro/live. Cele mai tari momente le găsești pe conturile de Facebook și Instagram ale Radio ZU și pe aplicația Radio ZU. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro