Flavia și Codin Maticiuc s-au despărțit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Codin Maticiuc s-a despărțit de Flavia de la "Neatza cu Răzvan și Dani". Iubirea nu i-a ținut pe cei doi mai mult de două luni.

"Codin și Flavia nu mai sunt împreună după vacanță americană. Deși s-au distrat de minune la Miami și păreau să formeze perechea ideală, cei doi au ajuns, acum, într-un punct în care nu mai pot fi împreună! Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat în viața lor, dacă au ajuns să ia această decizie radicală, cert este că despărțirea s-a produs în urmă cu două săptămâni și, de atunci, toată iubirea s-a șters cu buretele. Mai mult, Flavia a decis să nu îl mai urmărească nici pe adresele de socializare, semn că separarea a fost una destul de dureroasă", au dezvăluit persoane din preajma lui Codin Maticiuc pentru Wowbiz.

[citeste si]

Pe de altă parte, el și-a reluat viața obișnuită. El a fost văzut deja în cluburi, în compania prietenilor, destul de relaxat, iar în weekendul trecut, s-a dus la munte, pentru o mică relaxare alături de apropiați. Flavia de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a ales să se axeze pe cariera profesională și să stea liniștită, cel puțin o perioadă, în viață amoroasă, mai scrise sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel