Flashmob internațional de pictură în Grădina Publică din Galați și Republica Moldova
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Artiștii gălățeni, alături de 50 de pasionați de pictură din Republica Moldova, vor participa, sâmbătă, 22 ocrombrie, la un flashmob internațional, anunță Costel Fotea, președintele PSD al CJ Galați.

"Este un eveniment unic pentru noi și nu numai, spectaculos și care arată că arta nu are frontiere. Este un flashmob internațional, care se va desfășura în același timp la noi și în Republica Moldova.

Astfel, sâmbătă, de la ora 11:00, 50 de artiști gălățeni vor picta în Grădina Publică, în timp ce la Hîncești, în același timp, 50 de pasionați de pictură din Republica Moldova vor așterne pe pânză culorile toamnei, aceasta fiind tema aleasă pentru acest eveniment.

La final, cele mai frumoase zece opere de artă realizate de pictorii gălățeni vor fi expuse la Hîncești, iar cele mai frumoase zece picturi realizate de artiștii moldoveni vor fi expuse la Centrul Cultural “Dunărea de Jos”.

Acest flashmob este parte a unui proiect transfrontalier, prin care noi construim o sală modernă de spectacole pentru Centrul Cultural, iar partenerii noștri din Republica Moldova restaurează o veche moară cu aburi.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentul se va desfășura în foaierul Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, anunță liderul CJ Galați.

Vezi și: Spital nou la Tecuci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel