Flashmob cultural și alte evenimente cu ocazia zilei Reginei Ana
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
regina-ana-regele-mihai
regina-ana-regele-mihai

Un flashmob cultural dedicat zilei de naştere a Majestăţii Sale, Regina Ana a României, va fi organizat în mai multe orașe de Asociaţia Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei. 

Programul manifestării din Bucureşti: - Ora 18 - Intâlnire la Statuia Regelui Carol I din Piata Palatului Regal. Vor fi distribuite broşuri care vor marca această sărbatoare. - Ora 18 30 - Primirea Altetelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi a Principelui Radu la Biblioteca Centrală Universitară “Carol I”, unde va avea loc o lansare de gală a volumului “Ana. Portretul Reginei”. Intrarea la eveniment este liberă pentru toţi cei care doresc să stea alături, cu mintea şi sufletul, de Majestatea Sa, la ceas aniversar. Lansarea va fi urmată de o cupă de şampanie. La lansare îşi va da concursul “Corul Regal”. - Ora 19 45 (aproximativ): deplasare a membrilor şi sustinatorilor ANRM pe traseul Calea Victoriei - Piaţa Universităţii - Bulevardul Elisabeta – Cercul Militar pentru un dialog cu oamenii privitor la evenimentul sărbătorit.

Seara de sărbătoare se va incheia la ora 21.55, când Televiziunea naţională va transmite, pe canalul TVR1, filmul documentar “Ana a României. Portretul Reginei, la 90 de ani”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel