Fiul unui polițist, arestat pentru trafic de droguri. A fost prins în flagrant alături de un alt tânăr
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Fiul unui polițist, arestat pentru trafic de droguri. A fost prins în flagrant alături de un alt tânăr  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Fiul unui polițist, arestat pentru trafic de droguri. A fost prins în flagrant alături de un alt tânăr / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Doi tineri din Oradea, între care un fiu de poliţist, au fost arestaţi pentru trafic de droguri după un flagrant.

DIICOT a informat, miercuri, că doi tineri din Oradea - unul de 22 de ani, iar celălalt de 26 de ani - au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc, în urma flagrantului care a avut loc cu o zi înainte lângă Lotus Center, unde inculpaţii încercau să vândă 113 pastile de ecstasy cu 800 de euro.

Comerţ cu ecstasy 

"La data de 02.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc", se arată în comunicatul DIICOT. 

Practic, în perioada februarie - martie 2021, "în repetate rânduri, dar în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au procurat, au deţinut în vederea vânzării şi au vândut comprimate de ecstasy, către diverşi consumatori de pe raza judeţului Bihor", a precizat DIICOT Oradea.

Prinşi în flagrant 

Marţi, procurorii DIICOT Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea au făcut o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 113 comprimate de ecstasy în schimbul sumei de 800 de euro.

"În urma percheziţiilor şi cercetărilor efectuate în cauză au fost descoperite şi ridicate alte 1.135 de comprimate", au mai transmis reprezentanţii DIICOT. 

Printr-un comunicat propriu, reprezentanţii Poliţiei Române au detaliat că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT au efectuat trei percheziţii domiciliare, două în Oradea şi una în Hidişelu de Sus. 

"În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat 1.135 de comprimate inscripţionate cu un logo, iar în urma expertizării a reieşit că ar conţine un amestec de amfetamină, MDMA şi cocaină, droguri de mare risc", se arată în comunicatul Poliţiei Române. 

Fiu de poliţist pensionat

Cei doi inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii date miercuri de Tribunalul Bihor. Sursele e Bihoreanu spun că unul dintre cei doi inculpaţi este Traian Darius Popa, fiul fostului şef de post din Hidişelu de Sus, Sorin Popa, acum pensionar. Se pare că cele peste 1.000 de pastile au fost găsite chiar în locuinţa lui Popa jr. De asemenea, BMW-ul oprit marţi lângă Lotus i-ar aparţine acestuia, informează eBihoreanul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel