Fiul regretatului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică, operat de urgență pe creier. Cum se simte după intervenție
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Florin Vasilică, Facebook
foto: Florin Vasilică, Facebook
Florin Vasilică a trecut cu bine peste cumpăna din ultimele zile! Mai mult, și-a anunțat marea revenire în lumina reflectoarelor.

Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier, după ce medicii au descoperit un hematom cerebral. Starea sa de sănătate a fost adusă în atenția publicului de către fiul său, care a ținut comunitatea de fani la curent prin intermediul postărilor pe rețelele de socializare.

Cântărețul de muzică populară a fost nevoit să treacă printr-o operație de urgență pentru îndepărtarea hematomului cerebral. Înainte de intervenție, Florin Vasilică a împărtășit o imagine cu el pe rețelele sociale, declanșând un val de susținere din partea fanilor, care au transmis mii de mesaje de încurajare și gânduri bune.

Mesaj emoționant

La scurt timp după intervenție, artistul a postat un mesaj:

„Nu am realizat că sunt atât de iubit de public... M-ați emoționat până la lacrimi... Mesajele și rugaciunile voastre au făcut ca eu deja să mă simt foarte bine, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Cred că am greșit când am decis să mă retrag temporar din viața publică. Față de voi nu e corect. Din acest motiv promit să revin într-un timp extrem de scurt. VĂ IUBESC ȘI VĂ PREȚUIESC! Al vostru pentru totdeauna, Florin Vasilică”

În vârstă de 40 de ani, Florin Vasilică a mai suferit o intervenție în trecut, când a fost operat și de hernie de disc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel