Data publicării:

Fiul preşedintelui Senatului italian este acuzat de agresiune sexuală

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Leonardo Apache, fiul preşedintelui Senatului Italian, Ignazio La Russa, este cercetat după ce a fost denunțat, de o tânăra în vârstă de 22 de ani, pentru agresiune sexuală. Tânărul, în vârstă de 19 ani, neagă acuzațiile, potrivit cotidianului Corriere della Seră, citat de agenţia EFE.

Tânăra care a denunțat fapta susține că în data de 18 mai,  spre miezul nopţii, petrecea într-o discotecă din Milano alături de un amic, unde l-a întâlnit pe Leonardo Apache care este un fost  coleg de şcoală.

Aceasta a declarat că după ce a consumat un tip de băutură, s-a trezit într-un alt loc. Fata a constatat că nu se mai afla în discotecă, ci pe un pat din casa lui Leonardo Apache. Potrivit spuselor ei, s-a trezit confuză şi dezbrăcată.

Ignazio La Russa face parte din partidul Fraţii Italiei, formaţiunea de dreapta a şefei guvernului, Georgia Meloni.

Tânăra a mai spus că mama ei a sfătuit-o să se adreseze unei clinici cu departament medico-legal. În urma investigațiilor s-a constat că tânăra avea vânătăi la gât şi o rană la coapsă și, de asemenea, a fost testată pozitiv la cocaină. Denunțul a fost formulat după 40 de zile de la incident.

Ignazio La Russa,  Şeful Senatului Italian, a transmis un comunicat prin care spune că speră că Procuratura 'va clarifica cât mai repede posibil chestiunea pentru a elimina orice îndoieli'. El a spus că 'un denunţ prezentat de avocat după 40 de zile ridică multe semne de întrebare'.

Fiul politicianului susține că nu a constrâns în niciun fel tânăra, spunând că a venit de bunăvoie la el acasă pentru a petrece noaptea cu el,  și că ulterior aceștia s-au despărțit în mod normal, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel