Fiul Nadiei Comăneci a absolvit liceul. Cine l-a însoțit la festivitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Instagram, Nadia Comăneci
foto: Instagram, Nadia Comăneci
Dylan Conner, care va împlini în curând 18 ani, s-a distrat de minune la balul de absolvire, alături de iubita lui.

Băiatul Nadiei Comăneci, Dylan Conner, a marcat un moment important în viața sa. A absolvit liceul iar mama lui nu a ratat ocazia să împărtășească în online cât mai multe imagini cu tânărul. La balul de absolvire, acesta s-a bucurat de prezența iubitei sale, Scarlett care nu l-a scăpat nicio clipă din priviri.

Nadia Comăneci și Bart Conner, părinții lui Dylan, trăiesc o poveste de iubire de aproape trei decenii. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Snagov, după o ceremonie la Mănăstirea Cașin. Cuplul are împreună un singur copil, pe Dylan Paul Conner, în vârstă de 17 ani.

Băiatul a avut festivitatea de absolvire pe data de 11 mai. Îmbrăcat într-un costum gri, cămașă albă și pantofi cu imprimeu de piele de șarpe, Dylan a făcut senzație printre toți cei prezenți. De la brațul lui nu a lipsit cea de care este îndrăgostit de mai bine de un an de zile. Tânăra a optat pentru o rochie galbenă sclipitoare, lungă până în pământ și cu o crăpătură îndrăzneață pe piciorul stâng.

Nadia Comăneci a fost extrem de mândră de fiul său și de partenera acestuia, declarând presei că cei doi sunt colegi de școală și se înțeleg de minune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel