Fiul lui Ștefan Bănică Jr, despre artist: O formă fără conținut. Muncesc să îi fac mândri pe părinții mei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Chefi la cutite
Foto: Chefi la cutite
Radu Ștefan Bănică a vorbit despre părinții lui.

Ștefan Bănică Jr. este tată a trei copii de care este tare mândru. 

Cel mai mare dintr copii, Radu Ștefan Bănică, și-a făcut deja debutul în televiziune și pe scenă, atât ca actor, cât și ca muzician.

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui și care e cel mai important sfat pe care l-a primit de la aceștia.

Tânărul a spus că îi poartă un respect deosebit părintelui său și că deși există momente în care simte presiunea numelui său de familie, care are o rezonanță importantă în România, Radu Ștefan Bănică a spus că rămâne recunoscător că s-a născut într-o familie de artiști.

"E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei. Cel mai important sfat mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez", a declarat Radu Ștefan Bănică la Antena Stars.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. RUPE tăcerea despre relația cu artistul: Mă cenzurez. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac

"E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu.

Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume", a declarat Radu Ștefan Bănică, pentru viva.ro.

Invitat cu altă ocazie despre sfatul pe care i l-a dat artistul în ceea ce privește meseria, el a spus:

"Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut. Avem o relație foarte apropiată, mergem în călătorii, urmărim filme împreună și ne distrăm ori de câte ori avem ocazia". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel