Fiul lui Sile Cămătaru, prins drogat la volan
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins de polițiștii din județul Olt, drogat la volan. El a fost eliberat recent după ce ar fi înjunghiat un tânăr într-un club. 

Șoferul prins de poliţiştii olteni când conducea drogat este fiul lui Sile Cămătaru, eliberat recent la Timișoara. El fusese prins recent cu focuri de armă după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara, scrie Mediafax. 

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din Găneasa au oprit, vineri, în trafic, o mașină pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, a condus mașina, deșia avea dreptul de a conduce suspendat.

Drogat la volan

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt", spun polițiștii.

Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, cel care recent a fost eliberat la Timișoara. El fusese prins cu focuri de armă după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel