Fiul lui Șerban Ionescu, cuvinte cutremurătoare despre tatăl său
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Carol, fiul regretatului actor Șerban Ionescu, a făcut câteva declarații emoționante legate de părintele său care a murit mult prea devreme.

Tănărul – care a moștenit talentul de la regretatul actor - a mărturisit care este cel mai mare regret al său. Cu puțin timp în urmă, băiatul în vârstă de 18 ani, a urcat pe scena în piesa “Noaptea ursului”, după Ignacio del Maro, regizată chiar de mama sa. Lafinalul spectacolului, tânărul a fost răsplătit cu ropote de aplauze. Deși s-a simțit minunat pe scenă, Carol a făcut o mărturisire emoționantă legată de tatăl său.

 „A fost formidabil. M-am simţit foarte bine, nu mai am emoţii cum aveam la început, a fost mai uşor pentru că nu suntem la prima reperezentaţie. Mama mea este regizorul piesei şi m-a corectat de fiecare dată când am greşit. E frumos să lucrez cu ea, pentru că după repetiţii spunem bancuri. Mi-aş fi dorit să fie şi tata aici, să mă vadă, însă acesta este un subiect despre care nu vreau să vorbesc prea mult", a declarat Carol pentru Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel