Fiul lui Radu Mazăre, după ce a aflat că tatăl său va fi eliberat din închisoare: Îmi tremură picioarele. Nu ne aşteptam
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Fiul lui Radu Mazăre spune că nu se aștepta ca tatăl lui să fie eliberat.

Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, spune că nu se aştepta la această decizie a magistraţilor, dar că se bucură că tatăl său va fi eliberat din închisoare.

VEZI ȘI: Radu Mazăre a fost eliberat din închisoare

"Am primit vestea cu foarte mult entuziasm şi nu îmi vine să cred că în sfârşit s-a terminat un capitol urât din familia noastră. Îmi tremură picioarele de emoţii şi abia aştept să-l văd.

Răducu Mazăre: E o decizie pe care nu am plănuit că o să apară

În lumina noilor evenimente care au fost făcute publice, nu ştii la ce să te aştepţi şi am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări nici pozitive, nici negative, că nu te poţi ghida după nimic. Dacă ar fi să te ghidezi după dreptate, sigur că nu se mai ajungea aici.

Pot să vă spun că are pătrăţele, face şpagatul, face două ore de sport în fiecare zi, a făcut şi mai mulţi muşchi decât avea. E o decizie pe care nu am plănuit că o să apară, a fost cu totul neaşteptat", a spus Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, potrivit Antena 3 CNN, după aflarea veştii că tatăl său va fi eliberat.

Precizăm că magistrații Tribunalului Ilfov au admis cererea formulată de fostul primar al Constanței și au decis eliberarea condiționată a acestuia. Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor fictive din Constanța. Prejudiciul estimat de DNA era de 114 milioane de euro. Totodată, el a mai fost condamnat la 5 ani de închisoare, în februarie 2022, în dosarul Polaris. Radu Mazăre se afla în penitenciar din mai 2019, după ce a fost condamnat la nouă ani de închisoare, în urma contopirii a celor două pedepse definitive. Astfel, el a făcut cinci din cei nouă ani de închisoare la care a fost condamnat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel