Fiul lui Daum DEMISIE de la națională. Era plătit regește
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Marcel Daum, fiul lui Cristoph Daum demisionează de la națională după meciul cu Danemarca. Daum jr. era plătit cu 3000 de euro pe lună. 

Butoiul cu pulbere legat de angajarea lui Marcel Daum ca videoanalizator al naționalei de fotbal a României a explodat în cele din urmă. Fiul selecționerului a anunțat că va demisiona după meciul cu Danemarca și va pleca în Germania. 

Rămâne însă problema morală a angajării fiului său de către FRF, în condițiile în care parlamentarii români primesc condamnări din partea instanțelor pentru angajarea rudelor la cabinetele parlamentare. A fost însă una dintre condițiile impuse de Cristoph Daum pentru semnarea angajamentului cu Federația Română de Fotbal. 

Daum nu a văzut niciodată o problemă morală în angajarea fiului său, el spunând că este o practică la nivel mondial. 

"Chiar şi Carlo Ancelotti a adus trei membri ai familiei sale la Bayern Munchen şi nimeni nu a spus nimic. Nu avem nevoie de acest lucru. Vrem doar să ajutăm. Marcel lucrează pentru echipa naţională, dar va renunţa la această poziţie pentru că nu au sens atacurile!" a spus Cristoph Daum pentru Antena 1.

Nici FRF nu a văzut nicio problemă în cooptarea fiului lui Daum, mai multe scandaluri explodând succesiv, Federația neavând nicio reacție. Dovada este reprezentată de faptul că Daum Jr. este cel care a decis să renunțe la funcție, în urma presiunilor mass-media. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel