Fiul Dianei Șoșoacă, martor la procesul împotriva lui Silvestru: A luat-o de gât și a ridicat-o în aer / L-au schimbat alcoolul și banii
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Colaj Foto / Captură de ecran: Video Facebook Ceausescu Marian
Colaj Foto / Captură de ecran: Video Facebook Ceausescu Marian
Află ce declarații au făcut fiul Dianei Șoșoacă, Georgescu Andrei Bogdan, și Silvestru Șoșoacă. 

Fiul senatoarei Dianei Șoșoacă a fost intervievat de protestatarul Marian Ceaușescu la Tribunalul București.

„Sunt Georgescu Andrei Bogdan, sunt martor la procesul mamei mele, Diana Iovanovici-Șoșoacă, împotriva domnului Silvestru Șoșoacă, pentru că domnul Silvestru a început să o denigreze și au fost multe faze în care a început să ne lovească”, a spus Georgescu Andrei Bogdan, fiul Dianei Șoșoacă.

„Ai spus o fază, când a fost dusă sora ta la școală că domnul Silvestru ar fi luat-o de gât. Așa este?”, a întrebat Ceaușescu.

„Da, corect. El era foarte nervos de dimineață, plecând, a fost să o ducă pe sora mea la școală și enervându-se a luat-o de gât și a ridicat-o în aer. A luat-o de gât și a ridicat-o în aer și sora mea a început să plângă și a sunat-o pe mama”, a declarat Georgescu.

Comportamentul ca părinte

Fiul Dianei Șoșoacă a mai fost întrebat cum se comporta Silvestru în casă ca părinte. „Foarte urât, pentru că de obicei bea, bea foarte mult, mereu bea și din cauza alcoolului începuse se fie o persoană foarte agresivă”, a răspuns Georgescu.

„Adică ai vrea să spui că acest alcool îl schimbă ca om?”, a întrebat Ceaușescu, iar Georgescu a răspuns că: „Da, și l-au schimbat mai ales banii, a vrut să facă din partidul ăsta, a vrut să facă să fie ca și PSD-ul și PNL-ul, a vrut să ia 5 milioane de euro”.

Răspunsul lui Silvestru

Același Marian Ceaușescu l-a intervievat și pe Silvestru Șoșoacă.

Întrebat ce face în instanță, Silvestru a spus: „Am proces pentru contestare. Este un ordin de protecție provizoriu, se atacă în mod normal în 5 zile sau în mod excepțional mai repede. Am atacat mai repede să scap de brățară”.

Silvestru a declarat că ”în sfârșit” își vede acuzațiile pentru că nu le cunoștea, acestea fiind emisiunile sale TV și, după cum a declarat Silvestru, ”miștourile pe care le face de ea pe Facebook”.

”Mă acuza, de exemplu, că am trimis eu pe cel care a filmat-o pe zebră ieri și a pus-o pe Tik-Tok și a devenit viral, că l-aș fi trimis eu”, a mai adăugat Silvestru.

„Acuma pe hol a zis fiul tău vitreg că tu bei”, a menționat Ceaușescu. „Mai mult decât bea el? Sau mai mult decât se droghează el? Să reamintim că i s-a reținut permisul de conducere domnului fiu vitreg al meu pentru băutură, șase luni. (...) Mie nu mi s-a reținut niciodată permisul de conducere pentru băutură”, a răspuns Silvestru.

Legat de acuzațiile fiului cum că ar fi fost agresiv, Silvestru a spus că fiul este mincinos. Acesta a mai declarat că fiica nu este a lui și că el a crescut-o. ”N-am avut comportament violent că nu am comportament violent de fel, decât eventual să mă apăr de ceva”, a menționat Silvestru.

Întrebat dacă bea, Silvestru a spus: ”Din când în când foarte puțin”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel