Fiul Corneliei Catanga, mesaj emoționant înainte de a muri mama sa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cornelia Catanga a murit
Cornelia Catanga a murit
Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, a transmis un mesaj înainte de a muri mama sa.

”Postez și eu asta , ptr "unii" care se pricep la muzica și au impresia ca muzica s-a terminat la Regi/Regine si asa mai departe... ei le știu pe toate....(hohaveller) stai asa ca nu-i asa... femeia asta care o postez a avut si are un auz fantastic, si când pune mana pe acordeon canta ca bărbații.......numai zic când intra intr-o încăpere face liniște în 2 secunde, oriunde se duce.

Are un TALENT ATAT de MARE încât îmi spune pana si tonalitatile la JAZZ fie ca-i cant, fie ca ascult ceva frumos, care vreau sa împărtășesc cu ea și rămân uluit !!!! Nu o laud ca-i femeia care mi-a dat viata, dar e GREU sa ai super carisma  si sa fii iubita de toti... Dar mai ales de DUMNEZEU !!! Sa ascultam zic eu.. fără prea multa vorbărie..SANATATE !!!!”, scrisese Alex Pădureanu pe 24 martie, cu câteva zile înainte ca mama sa, Cornelia Catanga, să moară.

Cornelia Catanga a murit

În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească  a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America. Aurel Pădureanu a mai povestit că soţia sa  fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel