Fiul Adelei Popescu, designer înnăscut. Sasha îşi personalizează singur tricourile. Uneori şi... podeaua
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Adela Popescu
Foto: Facebook, Adela Popescu
Adela Popescu a dezvăluit de curând că fiul său a uimit-o! Micuțul are demult o pasiune pentru bricolaj dar, mai nou, pentru design vestimentar.

Viața de mămică e mai mult decât tumultuoasă pentru prezentatoarea și actrița Adela Popescu. Aceasta povestește mai mereu fanilor săi momentele prin care trece, mai ales că are trei băieți, unul mai năzdrăvan ca altul.

Alexandru, Andrei și Adrian sunt comorile ce le fac mai frumoasă viața părinților lor, dar le mai dau din când în când și bătăi de cap. Aparent, micuții lor iubesc să-și confecționeze de unii singuri jucării, dar și să-și personalizeze tricourile.

Cum l-a surprins Adela Popescu pe fiul său?

Adela Popescu le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că fiul său are o nouă pasiune, prin care își personalizează singur hăinuțele. „Micuțul colora cu carioci aproape fiecare tricou pe care îl avea, așa că prezentatoarea Vorbește lumea a decis să-i cumpere câteva articole simple, pe care să le poată modifica în voie. Nu doar atât, ci i-a achiziționat băiatului său și vopsea specială pentru textile. Totuși, aceasta nu a ajuns doar pe haine, ci și pe podea, după cum recunoscut Adela Popescu pe Instagram. Dacă reacția ei a fost una calmă, Radu Vâlcan nu a fost la fel de liniștit atunci când a văzut ceea ce se întâmplă în casă”, relatează fanatik.ro

„E gata și tricoul pentru azi. Radu era să leșine când a văzut asta. Dar sunt carioci textile și se curăță cu apă, sper!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Pasionat şi de bricolaj

Adela Popescu a povestit în emisiunea pe care o prezintă, „Vorbește Lumea”, din cadrul trustului „Pro TV” că fiul său este un fan al desenelor animate „Ben 10” și că într-o noapte, micuțul nu avea somn și a făcut un ceas. „Băiețelul meu duce jocul la alt nivel, a început să își bricoleze singur. I-am povestit povestea colegei noastre Sasha care nu a avut ceas de Ben Ten și a fost atât de impresionat și s-a apucat să îi facă un ceas de Ben Ten. Ben Ten este un personaj extrem de important în familia noastră, iar băiețelul meu, într-o noapte în care nu dormea, a desenat acest ceas. Ai ceasul la mână și vine așa… Totul începe cu un ceas legat de mâna lui…”, a povestit Adela Popescu.

Adela Elena Popescu s-a născut în satul Șușani, județul Vâlcea, România. În 2016, Adela Popescu s-a alăturat personalităților Pro TV când a devinit noua prezentatoare a emisiunii de talk-show "Vorbește lumea". Este căsătorită cu Radu Vâlcan şi are trei băieţi. "Fiecare zi este o provocare. Câteodată stăm la un pahar cu vin seara, când copiii dorm, și ne dăm seama în ce moment suntem. Și sunt mândru de noi. Suntem familia pe care ne-am dorit-o. Cred că suntem compleți. Cred. ???? Și, să mai adaug ceva la prima întrebare: este haos, cu ajutor sau fără, dar un haos frumos" a povestit Radu pentru Playtech.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel