Firea: Minciuna are picioare din ce în ce mai scurte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea a lansat atacuri puternice la adresa mișcărilor Partidului Național Liberal. Iată ce a spus.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea a lansat o serie de atacuri la adresa mutărilor Partidului Național Liberal. Iată ce a scris: 

„Obraz gros si sfidare față de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumpărături”, când Bucureștiul intra in scenariul rosu a fost aseară târziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu in concediu, libere, recuperări, “punți” si abulic in zilele “cu prezenta fizica” la birou, trebuia recuperat pe un post cald si bine plătit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce contează incompetenta crasa?

Doamna Anisie e tot ministrul EDUCAȚIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu soluții pentru elevi. Si tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impună, prin lege, TV-ul FĂRĂ CURENT ELECTRIC! Nicio tresărire! E lumea rea! N-a greșit cu nimic!

Si da, Plicușor e tot primar ales. Si tot promite lapte si miere. Cu trei amendamente anunțate răspicat :

1. “Va fi o iarna grea”. Promisiunea era ferma : apa calda si căldura imediat, pentru ca il “susține” cu bani si alte resurse guvernul PNL.

2. “Vom face testare in București”. E începută din martie dar el nu era pe faza.Si DSP-ului i s-au oferit sediu si personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încă șefă fina doamnei Anisie. Mândră si ea de isprăvile ei : sā suni zile in sir la DSP si sa nu te bage nimeni in seama, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!

3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el in campanie ca toți banii tăiați de la Capitala in mandatul lui, din răzbunare politica fata de mine, se întorc cu vârf si îndesat, dacă vine Plicușor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Asa-i ca e mai greu cu faptele, decât cu vorbele?

Minciuna are picioare din ce în ce mai scurte. Lungi sunt doar zilele in care vom tot așteptă sa se întâmple ce s-a promis perfid si ticălos in campanie.

#IncompetentaDeDreapta

#LipsaDeRespect“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel