Firea: Nu cred în sondajele din pre-campanie. Fac parte din strategia candidaților și vor să impresioneze electoratul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea, coordonator politic pentru campania lui Cătălin Cîrstoiu, spune că nu crede în sondajele privind intenția de vot.

Gabriela Firea, unul din coordonatorii politici pentru campania lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la funcția de primar al Capitalei, a declarat, marți după-amiază, că nu crede în sondajele care au apărut în presă în ultimele zile.

„Se pune problema să fie schimbat (n.r. Cătălin Cîrstoiu - candidatul PSD - PNL la funcția de primar al Capitalei)?“, a întrebat o jurnalistă după ce a făcut referire la ultimele sondaje apărute în spațiul public.

„Din punctul meu de vedere, sub nicio formă. Părerea mea - nu a partidului - este că aceste sondaje nu au niciun fel de relevanță. Eu nu cred în aceste sondaje care se anunță public fix în pre-campania electorală. Eu cred în acele cercetări sociologice pe care toți ni le-am făcut de trei ani și am văzut și urcușuri, și coborâșuri, și fotografii de moment, și temperatură electorală, iar eu în aceste sondaje din ultimele zile nu cred.

Aceste sondaje fac parte din strategia candidaților și a partidelor și vor să sugereze anumite elemente, vor să impresioneze electoratul și, din punctul meu de vedere nu mai este timp să fie schimbat candidatul comun la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cred că după acțiunile pe care le vom organiza în sectoare și cartierele Bucureștiului vor crește gradul de notorietate și intenția de vot (n.r. pentru candidatul PSD - PNL)“, a spus, marți, Gabriela Firea, coordonatorul politic pentru campania lui Cătălin Cîrstoiu.

CITEȘTE ȘI        -         Bogdan Chirieac, sfat pentru PNL și PSD despre Cătălin Cîrstoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel