Firea-Iohannis, scandal copii. CNCD: Firea nu a venit să-şi spună punctul de vedere. Decizia, săptămâna viitoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Senatorul Gabriela Firea nu s-a prezentat, luni, la CNCD, unde a fost citată pentru a-şi spune punctul de vedere după ce a fost reclamată privind declaraţiile sale despre familiile fără copii, decizia în acest caz urmând să fie luată de Consiliu, probabil, săptămâna viitoare.

"Doamna Firea a fost citată pentru ziua de astăzi (luni - n.r.), spre a-şi exercita dreptul de apărare, însă nu a venit. Nici avocatul său nu a venit. O decizie legată de acest caz va fi luată, probabil, săptămâna viitoare", a declarat preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Asztalos.

Pe de altă parte, preşedintele CNCD a precizat că la Consiliu au fost formulate alte două sesizări legate de afirmaţiile Gabrielei Firea, care vor fi conexate la dosar, iar în final se va o decizie unică.

CITEȘTE ȘI: Emil Hurezeanu o ironizează pe Gabriela Firea după atacul la Klaus Iohannis: Nici Angela Merkel nu are copii

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale PSD, senatorul Gabriela Firea, a declarat, în 7 octombrie, într-o conferinţă de presă la sediul PSD, că premierul Victor Ponta "este un foarte bun familist, ceea ce din nefericire pentru el, Klaus Iohannis nu are această calitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel