Firea, huiduită. Marea greșeală a liderului PSD. Vâlcu: ”Reacția putea fi anticipată”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a comentat incidentul când Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, unde Simona Halep a adus trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros.

„Reacția în cazul Gabrielei Firea putea fi anticipată”, spune jurnalistul. 

„Societatea este fracturată”, explică Val Vâlcu care a mai spus că pe un stadion, la fel ca și în societate, unde sunt 10-15.000 de oameni, părerile sunt împărțite.

„În momentul în care vine un personaj politic iar publicul este fracturat, jumătate va huidui automat. Publicul din sport este public și de stânga și de dreapta”, a mai explicat Val Vâlcu, precizând că reacția trebuia anticipată.

„Este de evitat. În momentul când apari la evenimente necontrolate, nu știi cine este în sală, unde vin toate straturile societății, atunci se va huidui”, mai spune jurnalistul.

Totodată, Val Vâlcu a amintit și alte episoade de acest gen. În 1992, numele lui Ion Iliescu a fost huiduit în momentul în care a fost pomenit la concertul lui Michael Jackson iar în timpul evenimentului „Gala Bute” Elena Udrea a fost și ea huiduită copios de spectatori. Nici Traian Băsescu nu a fost ocolit de astfel de evenimente. La finala Cupei României din 2007, organizată la Timișoara, unde Rapid București a învins Poli Timișoara, Băsescu a fost huiduit în momentul în care a acordat trofeul câștigătorilor.

„Era de așteptat. Dacă nu vine doar publicul tău, iar la un eveniment sportiv vine și publicul 'celorlalți', aceștia nu au cum să nu profite de o asemenea ocazie”, a concluzionat Val Vâlcu care a mai adăugat că politicienii ar trebui să evite să participe la asemenea evenimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel