Data publicării:

Gabriela Firea: "Liberalii au uitat cum plângeau acum câțiva ani că rămânem fără medici și asistente". Ce măsură ia Guvernul Cîțu

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Politica
WhatsApp
Facebook - Gabriela Firea
Facebook - Gabriela Firea
Gabriela Firea și-a exprimat dezacordul cu ultima măsură a guvernului Cîțu, aceea de a tăia salariile personalului medical.

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei se arată consternată de potențiala tăiere a salariilor medicilor. Aceasta a făcut o postare pe pagina sa de socializare, în care blamează măsura luată de Guvernul Cîțu.

„Incredibil! Guvernul Cîțu vrea să taie salariile medicilor cu (atenție!!!) 48%! Memorandumul discutat în Guvern zilele trecute duce la o scădere cu aproape 50% a veniturilor unui medic, după cum au calculat chiar sindicatele din sistem! Iar ministrul Muncii, Raluca Turcan, ne spune că salariile din Sănătate sunt prea mari!

Liberalii au uitat cum plângeau acum câțiva ani că rămânem fără medici și asistente, care emigrează din cauza salariilor prea mici! Noi am înțeles pericolul și am elaborat Legea 153/2017, a salarizării, prin care veniturile personalului medical au fost aduse la un nivel aproape de cel din Vest! Astăzi, noua Putere de dreapta vrea să ne lase, din nou, fără ajutor medical, în plină pandemie!”, a scris aceasta. 

Incredibil! Guvernul Cîțu vrea să taie salariile medicilor cu (atenție!!!) 48%! Memorandumul discutat în Guvern zilele...

Posted by Gabriela Firea on Friday, 19 March 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel