Data publicării:

Firea, după ce a fost învinsă de Nicușor Dan a doua oară: Nu ne vom opri din a susține cauza bucureștenilor din toate sectoarele

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: DC News
Sursa foto: DC News
Gabriela Firea a transmis un mesaj, după ce a pierdut alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei în fața lui Nicușor Dan.

Într-o postare pe Facebook din această dimineață, Gabriela Firea, candidata PSD la funcția de primar general al Capitalei, le-a mulțumit votanților și colegilor săi de partid.

„Mulțumesc tuturor bucureștenilor care au ieșit la vot și care au crezut în dorința mea de a avea un oraș mai curat, mai sigur, mai modern, mai aproape de oameni.

Le mulțumesc și celorlalți bucureșteni care au făcut o altă alegere.

Cel mai mult, însă, le mulțumesc colegilor mei din organizația București - tineri, seniori, femei, membri de partid sau simpatizanți - care au muncit neîntrerupt în această ultimă lună de campanie electorală! Am intrat în această cursă mai târziu decât ceilalți contracandidați și am făcut într-o lună tot ce a fost posibil ca să readucem Bucureștiul pe drumul pe care noi îl consideram cel bun.

Noi nu ne vom opri din a susține cauza bucureștenilor din toate sectoarele. De exemplu, a celor din Sectorul 1 care nu au încă Spitalul Metropolitan, din Sectorul 2 care nu circulă încă pe Pasajele Petricani și Andronache, a celor din Sectorul 6 care nu au încă drumul expres de la Ciurel până la Centură sau șoseaua din Giulești spre Centură, a cetățenilor din Prelungirea Ghencea care încă nu circulă pe un drum modern sau a persoanelor cu dizabilități care au suportat umilințele ultimilor patru ani când au fost făcuți în fel și chip pentru un drept câștigat“, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel