Firea, anunţ înainte de alegerile pentru conducerea PSD Bucureşti: Vine și rândul meu
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 15 dec 2019, 18:22
WhatsApp
Firea
Firea
Gabriela Firea a declarat că a ocupat funcția de președinte interimar al PSD București prea mult timp deoarece, consideră primarul, vechea conducere a PSD național a vrut să o mențină vulnerabilă. Însă Firea a spus așteaptă rezultatul de luni, când vor fi alegerile pentru PSD București.

„A fost o perioadă și dificilă, și neclară, dar poate că a avut rolul său. 4 ani de interimat la conducerea PSD București mi se pare o perioadă foarte lungă și ușor nestatutară. De obicei, interimatele sunt pentru câteva luni, nu pentru ani de zile”, a spus Gabriela Firea la Digi24. Potrivit primarului Capitalei, fostele conduceri ale PSD „și-au dorit” să o mențină pe funcție interimară.

„Nu știu, poate să-mi arate pisica sau poate pentru a fi vulnerabilă. Vom afla. Mâine vom avea aceste alegeri, actuala conducere a PSD a acceptat să organizăm conferință. Vine și rândul meu mâine (luni, n.r.) să particip la alegeri și vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Gabriela Firea.

Luni, de la ora 17.00, va avea loc conferința de alegeri a organizației PSD București. La alegeri vor participa Marcel Ciolacu - președinte interimar PSD, Paul Stănescu - secretar general interimar al PSD, Gabriela Firea - președintele interimar al PSD București, primarii și președinții de organizatii PSD din cele 6 sectoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?