Fiorentina - West Ham, finala Conference League. Violențe între suporteri pe străzile din Praga. S-a lăsat cu arestări - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Poliţia cehă a arestat mai multe persoane în urma unor ciocniri violente între suporterii echipelor de fotbal West Ham United şi Fiorentina, înainte de finala Europa Conference League, care va avea loc miercuri la Praga. 

Mai mulţi suporteri ai Fiorentinei i-au atacat pe fanii lui West Ham într-un bar din Praga, capitala Cehiei. Trei persoane au fost rănite, iar un poliţist a fost atacat în aceste violențe.

Zeci de suporteri au fost arestați

Zeci de persoane au fost arestate, iar un suporter al echipei londoneze, care nu a vrut să fie numit, a declarat că 'un grup mare' de fani italieni a atacat barul, iar cinci suporteri ai lui West Ham au fost răniţi.

VIDEO

El a adăugat că unul dintre prietenii săi a fost rănit 'destul de grav' cu o 'tăietură masivă' la cap.

Fiorentina şi West Ham United se întâlnesc miercuri pe Eden Arena din Praga, de la 22:00 (ora României), în finala Europa Conference League.

VEZI ȘI - Manchester City, probleme înainte de finala Ligii Campionilor. Unul dintre fotbaliștii de bază ai lui Guardiola riscă să nu joace - Video

După ce a câștigat campionatul în Premier League și Cupa Angliei, Manchester City vrea să facă tripla, respectiv să triumfe în finala Ligii Campionilor contra lui Inter Milano, care se va disputa sâmbătă la Istanbul, Turcia.

În săptămâna premergătoare confruntării cu Inter Milano, antrenorul 'cetățenilor' Pep Guardiola a subliniat că unul dintre fotbaliștii cheie ai echipei sale are probleme medicale. 

Pep Guardiola a anunțat faptul că Kyle Walker, în vârstă de 33 de ani, are dureri în zona spatelui. Mai mult, acesta riscă să nu joace finala Ligii Campionilor, care se va disputa sâmbătă la Istanbul.

'Este puțin jenat în zona spatelui. Ieri nu a fost bine, astăzi a fost puțin mai bine, dar nu am vrut să ne asumăm vreun risc. Vom vedea zilele următoare', a declarat Pep Guardiola. Vezi continuarea articolului aici!

VEZI ȘI - Suporterii celor de la AZ Alkmaar au mers să le bată familiile jucătorilor de la West Ham; antrenor: "Părinţii mei şi prietenii mei au fost, de asemenea, în tribune"

Suporterii echipei olandeze AZ Alkmaar i-au atacat pe fanii formaţiei engleze West Ham United, la finalul meciului disputat joi seară în Olanda, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei Europa Conference League la fotbal, informează mass-media locală, citată AFP. 

Mai mulţi jucători ai ambelor cluburi au fost implicaţi în confruntările dintre suporteri, în special căpitanul lui West Ham, Declan Rice. Vezi continuarea și detalii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel