Finlanda oferă vacanțe gratuite pentru ca oamenii să vină și să învețe cum să fie fericiți, după ce a fost numită cea mai fericită țară din lume
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Finlanda a fost desemnată, al șaselea an la rând, cea mai fericită țară din lume. 

Acum, Finlanda vrea să dăruiască fericire, așa că oferă o excursie gratuită pentru 10 persoane. Aceste 10 persoane vor participa la ceea ce se numește ”Masterclass of Happiness”, un fel de ”super-lecție de fericire”. Masterclass-ul Visit Finland este programat să aibă loc pe parcursul a patru zile, la mijlocul lunii iunie, scrie businessinsider.com

Țara nordică a ajuns în fruntea clasamentului cu un scor care a fost ”semnificativ înaintea tuturor celorlalte țări”, conform Raportului Fericirii Mondiale 2023, publicat în această săptămână. Raportul măsoară factori precum venitul mediu și sănătatea mintală și fizică. Datele pentru raport sunt preluate în principal din sondajul mondial Gallup.

După succesele repetate în zonă, Visit Finland oferă acum pentru zece persoane șansa de a veni în țară și de a învăța cum să fie fericiți ca finlandezii.

Vacanța gratuită este programată să aibă loc pe parcursul a 4 zile în iunie, la cazarea de lux Kuru Resort. Visit Finland va acoperi toate cheltuielile de călătorie și cazare, care includ o cameră privată, acces la o saună și spa private și toate celelalte „facilități esențiale”, conform site-ului Visit Finland.

Călătoria include sesiuni cu experți finlandezi pentru a afla despre meșteșuguri din natură, mâncare și bunăstare, precum și sănătate și echilibru, conform site-ului web.

”Credem că fericirea nu este o abilitate mistică cu care te naști – este o abordare a vieții pe care o poți învăța. Deoarece Finlanda este cea mai fericită țară din lume, am organizat un masterclass personal în Finlanda în luna iunie. Dacă ești selectat, primești o excursie de patru zile în Finlanda, unde poți învăța metodele de a-ți găsi finlandezul interior. Completați acum aplicația în două faze” scrie VisitFinland, în descrierea campaniei ”Găsește-ți finlandezul din tine. Masterclass de Fericire”. 

Citește și: Topul celor mai fericite țări din lume. Ce loc ocupă România

Cum să te înscrii

Cei care vor să afle secretul fericirii din Finlanda trebuie să se înscrie până în 2 aprilie. 

”Vino și învață cum să te reconectezi cu natura și să îmbrățișezi obiceiurile și tradițiile unice ale Finlandei – cea mai fericită țară din lume. La Masterclass of Happiness, antrenorii finlandezi din diverse domenii își împărtășesc cele mai bune practici și metode pentru a-ți găsi finlandezul interior - totul în mijlocul naturii finlandeze. Masterclass of Happiness este o sesiune în persoană desfășurată în Finlanda în iunie 2023. Oricine poate aplica prin completarea cererii în două faze: completați formularul de înscriere și completați provocarea de pe rețele sociale” mai scrie sursa citată. 

”După ce ați completat formularul de înscriere, este timpul să finalizați provocarea social media pe Instagram sau TikTok. Vă rugăm să găsiți provocarea pe canalele noastre Instagram @ourfinland și TikTok @visitfinland.com (dezvăluite pe 13.3.2023) ca postare fixată. Pentru a fi descoperite, nu uitați să etichetați @ourfinland pe Instagram sau @visitfinland.com pe TikTok și să folosiți hashtag-urile #FindYourInnerFinn #Visitfinland în conținutul dvs. Vor fi luați în considerare numai solicitanții care au completat formularul de înscriere și au completat provocarea în rețelele sociale” conform VisitFinland. ”Creați-vă propriul conținut (de preferință video Reels) arătându-ne ce lucruri vă fac să credeți că ați putea fi finlandez în secret și spuneți-ne de ce doriți să vă înscrieți la Masterclass of Happiness. Vrem să te cunoaștem, așa că asigură-te că ne spui ceva mai multe despre tine” scrie pe Instagram. 

Heli Jimenez, director senior la organizația guvernamentală Business Finland, a declarat, într-un comunicat de presă, că fericirea națională a Finlandei ”decurge dintr-o relație strânsă cu natura și stilul nostru de viață cu picioarele pe pământ: nu este o stare mistică”. Este o ”abilitate care poate fi învățată”, a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel