Finala iUmor. Finaliștii sezonului 16
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Ansamblul Libelula
Ansamblul Libelula
iUmor sezonul 16 se apropie de marea finală!

Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzată duminică, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a câștiga atât trofeul, cât și marele premiu în valoare de 20.000 de Euro. 

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 16 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 12 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, bineînțeles, a premiului în valoare de 20.000 de Euro.

Sasha Ciobanu

Votul telespectatorilor se va face live

Ce momente au pregătit cei doisprezece finaliști – Ansamblul Libelula, Daniele si Naimana, Doamna Gicuta, Edi Radoi, Madalina Mihai, Alina și Cristin Tomi, Mauricio Lombardi, Mihaela Ionascu, Paul Szabo, Roxana Chiperi, Sașa Pânzaru și Sasha Ciobarnu - pentru ultima bătălie din acest sezon și care dintre ei vor primi câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, pentru a putea intra la votul publicului, telespectatorii vor afla duminică, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY.

Deși finala iUmor, difuzată duminică, 26 mai, de la 20:00, pe Antena 1 este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live, duminică seară, după ce Emi și Cuza vor anunța START VOT!. Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 16, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

Mihaela Ionașcu

Doamna Gicuța

Mădălina Mihai

Edi Rădoi

Roxana Chiperi

Sașa Pânzaru

Mauricio Lombardi

Paul Szabo

Daniele și Naimana

Alina și Cristin Tomi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel