Finaliști Vocea României. SCANDAL pe Facebook: Rușine! Smiley, tocmai ai pierdut!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Smiley / Foto Vocea României
Smiley / Foto Vocea României
Telespectatorii au decis, vineri seară, cine sunt cei patru finalişti ai celui de-al optulea sezon „Vocea României“. Pe Facebook au curs reacțiile.

Finaliști Vocea României. În finala „Vocea României" de vinerea viitoare, 14 decembrie, vor lupta trei fete şi un băiat: Mădălina Coca, din echipa Andrei, Alma Boiangiu, eleva lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, de la Irina Rimes, şi Bogdan Ioan, antrenat de Smiley.

Finaliști Vocea României. Așadar, Smiley merge în finala „Vocea României" cu Bogdan Ioan, care s-a remarcat prin timbrul foarte asemănător cu al lui Michael Jackson. Mulți dintre cei care au urmărit emisiunea s-au declarat dezamăgiți, preferând un alt concurent.

Iată câteva dintre mesajele publicate pe Facebook:

Cum să-l alegi pe Bogdan în locul lui Vitalie??? Cât de ușor se pot manipula oamenii! Chiar nu s-a putut trece peste momentul din preselectii și trebuia încontinuu amintit de el??? Iar asemănarea cu MJ este total deplasată, fără supărare! Alta e să-ți placă și alta e să semeni. El săracul se visează că va umple Sala Palatului, din cauza unor exagerări. Păcat!

Un singur gând mă bântuie la sfârșitul acestei semifinale: oare ce crede un artist de valoarea lui Vitalie despre voturile noastre, despre noi? Mare rușine mă cuprinde că nu am știut face diferența dintre adevărata voce și o imitație. Moment trist!

Sunt profund dezamăgită, Vitalie este cu mult peste Bogdan.

Smiley ar trebui să știe că Bogdan nu a fost bine deloc.

Cea care merită cel mai mult din concursul ăsta este Dora. Fata asta muncește pe bune de când este mică.

Smiley, tocmai ai pierdut!

Rușine celor care au votat pe Bogdan, ați "împins" în finală un inapt fără de voce, totodată eliminând din concurs pe probabil cel mai puternic concurent de la acest concurs, Vitalie Maciunschi! Rușine, fraților...

În sfârșit am aflat de ce nu ne putem detașa de comunism....ne lăsăm vrăjiți de primul zâmbet, fără să vedem esență....Și am aflat asta, văzând cum au votat românii

Este clar. Smiley, ai pierdut Vocea. Îmi pare rău pentru Vitalie.

Bogdan, cel mai bun!!!! Felicitări și succes!!!!

Nu înțeleg de ce majoritatea aruncați cu vorbe grele la adresa lui Bogdan, doar pentru că Vitalie nu a mers mai departe!!?!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel