FINALIȘTI TE CUNOSC de UNDEVA, sezon 12. Cine ratează finala
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sâmbătă, 9 decembrie, au fost aleşi finaliştii emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

FINALIȘTI TE CUNOSC de UNDEVA, sezon 12. Jurații, dar și concurenții au decis, prin punctele pe care le-au acordat, cine s-a calificat în cea mai importantă gală a acestui sezon.

Aşadar, finaliştii sunt: Cezar Ouatu, Julie Mayaya, Alin Pascal, Lidia Buble şi Adriana Trandafir.

FINALIȘTI TE CUNOSC de UNDEVA, sezon 12. În semifinala "Te cunosc de undeva!", Lidia Buble s-a transformat într-o interpretă columbiană de mare success, Shakira, în timp ce Sebastian Muntean, campionul travestiurilor, a imitat-o pe Lidia Buble.  

FINALIȘTI TE CUNOSC de UNDEVA, sezon 12. În aceeași ediție, Adriana Trandafir, una dintre finaliste, a devenit fenomenala Marina Voica. Julie Mayaya a adus-o pentru prima dată pe scena de la "Te cunosc de undeva!" pe Simge. Alin Pascal a fost artistul canadian Michael Buble, iar CRBL, Gheorghe Gheorghiu.

[citeste si]

FINALIȘTI TE CUNOSC de UNDEVA, sezon 12. Ramona Bădescu a fost pentru o seară Patricia Kaas. De asemenea, Cezar Ouatu a îmbrăcat un costum popular dobrogean ca să cânte "Sârba din Oltina", precum Aneta Stan, în timp ce Anisia Gafton l-a imitat pe Louis Armstrong, cu celebrul cântec "Go Down Moses".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel