Finala Eurovision 2013: Cezar Ouatu, "un Dracula renăscut"
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
cezar-ouatu
cezar-ouatu

Start în finala celui mai mare concurs de muzică din Europa: Eurovision 2013. Reprezentantul României, Cezar Ouatu, va evalua, sâmbătă, pe scena de la Malmo, în Suedia, cu piesa "It's my life" de pe poziţia a 14-a, potrivit tragerii la sorţi efectuate de organizatori. Într-o trecere în revistă a interpretărilor notabile de anul acesta din concurs, agenția Associated Press, îl prezintă pe Cezar Ouatu drept un "Dracula renăscut".

Pe prima poziţie va intra Franţa, urmată de Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, România, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia şi Irlanda.

Într-o prezentare a finalei Eurovision de sâmbătă seară, AP îl prezintă pe Cezar Ouatu drept un "Dracula renăscut cu un beat techno şi efecte pirotehnice". Cezar Ouatu, un contratenor faimos pentru producţiile sale de operă, va îmbina elemente pop şi de operă în piesa "It's My Life", scrie Associated Press într-o trecere în revistă a interpretărilor notabile de anul acesta. Rezultatul: un bărbat cu o voce puternică într-un spectacol bizar, notează AP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel