FINALA CHEFI LA CUȚITE, 2 mai 2017. Marele CÂȘTIGĂTOR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
UPDATE 23:30: Marele câștigător Chefi la cuțite 2017, sezonul trei, este Gianny Bănuță.

VEZI ȘI POVESTEA LUI GIANNY BĂNUȚĂ. Mai multe detalii AICI.


Știrea inițială: 


----

În această seară, se va afla marele câștigător ”Chefi la cuțite”, 2017. 

FINALA CHEFI LA CUȚITE, 2 mai 2017. Marele CÂȘTIGĂTOR. Luni, 1 mai, s-au desfășurat în semifinală, trei probe. După primele două probe, au fost eliminați Angi Cobut din echipa lui chef Scărlătescu, și Andrei Căldăraru, din echipa lui Florin Dumitrescu, dar și Lorant Erdei, din echipa lui chef Scărlătescu, și Silviu Briceag, din echipa verde, a lui chef Bontea. Patru concurenți au fost eliminați după două probe de foc. 

FINALA CHEFI LA CUȚITE, 2 mai 2017. Marele CÂȘTIGĂTOR. În această seară, se vor afla cei trei finaliști, după ce vom vedea cine va fi eliminat după a treia probă din semifinală. Abia apoi începe MAREA FINALĂ, cu un singur câștigător. 

FINALA CHEFI LA CUȚITE, 2 mai 2017. Marele CÂȘTIGĂTOR. Emoțiile sunt foarte mari pentru toată lumea, pentru că fiecare chef își dorește să fie reprezentat în finală.

FINALA CHEFI LA CUȚITE, 2 mai 2017. Marele CÂȘTIGĂTOR. Cei trei finaliști vor avea drept sarcină de lucru în bucătărie prepararea unui meniu complet, cu starter, main course și desert, care va fi jurizat de un grup format din cei mai cunoscuți și apreciați bucătari și specialiști din țară.

FINALA CHEFI LA CUȚITE, 2 mai 2017. Marele CÂȘTIGĂTOR. De ce un concurent va avea nevoie de intervenția medicului, de ce chef Scărlătescu va plânge și cine va câștiga marele premiu în valoare de 30.000 de euro și trofeul „Chefi la cuțite", telespectatorii Antena 1 află azi de la 20.30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel