Data actualizării:
Data publicării:

Final exploziv la Insula Iubirii! Iustina îl șochează pe Cornel cu vestea unui test pozitiv de sarcină: a fost însărcinată în timpul emisiunii

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Captura video
Sursa foto: Captura video
Finalul emisiunii Insula Iubirii 2024 a pus în lumină un test de fidelitate intens, care a dezvăluit aspecte ale concurenților necunoscute chiar și de partenerii lor.    

După ce au făcut furori atât la televizor cât și pe internet cu relația lor, Iustina și Cornel au ajuns în fața faptului împlinit. Ultima ceremonie a focului a găsit-o pe Iustina fără celebrul inel de logodnă, pe care i l-a trimis lui Cornel în urmă cu câteva ediții. 

În cadrul bonfire-ului, Cornel a văzut imagini cu Iustina în timp ce dădea detalii mult prea personale despre viața lui. Se pare că nici cei 4 copii ai lui nu sunt tocmai pe placul Iustinei. "Tu crezi că mie îmi făcea plăcere să merg cu copiii lui la locul de joacă", îi spunea ea unei ispite.

După difuzarea imaginilor în care Cornel apărea în ipostaze mai puțin plăcute pentru ochiul Iustinei, geloziile au început să apară. "Cum te alinta? Corny Horny?" întreabă Iustina. "Corny it's horny", răspunde el.

În alte imagini, Cornel era mult prea... apropiat de o altă ispită. "Eu știu ce face cu mine în apă și sunt convins că acolo a fost ceva, chiar dacă el neagă. Clar i-a atins părțile intime", a spus Iustina. A urmat, mai apoi, o filmare cu ea în care se afla sub efectul alcoolului și îi adresa injurii lui Cornel, un moment nu tocmai plăcut pentru el. "Nu mai pot da timpul înapoi, îmi pare rău că te-am făcut să treci prin asemenea ipostaze", a spus ea. "Mi-e rușine, mă simt penibil", a mai adăugat Iustina în timp ce privea ochii înlăcrimați ai partenerului său.

Ispita Teo a refuzat să meargă la Dream Date cu Iustina deoarece el vrea mai mult, iar ea nu. "O veste bună", spune Cornel. Șocul a venit când, la miezul nopții, de ziua lui, Iustina i-a făcut cadou un test de sarcină pozitiv. Cei doi s-au îmbrățișat, au plâns de fericire și s-au bucurat de moment. "Pentru mine a fost un șoc când am văzut, am făcut două teste ca să fiu sigură", a spus Iustina. 

Radu Vâlcan a fost și el surprins de cadoul Iustinei. "De când prezint această emisiune, nimeni nu a făcut un asemenea gest frumos". Mai apoi, a venit marea întrebare: "Cum vreți să părăsiți insula, singuri sau toți 3?".  Cei doi au ales să plece împreună și s-au căsătorit după 3 luni, iar acum așteaptă venirea celui mic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel