Filmul bătăii din PE, pas cu pas. Cum a ajuns un eurodeputat la spital: Am avut două crize
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Steven Woolfe, europarlamentar, membru al partidului britanic UKIP, a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pumul în figură de un coleg.

Steven Woolfe povestește de pe patul de spital cum s-a întâmplat incidentul care l-a băgat în spital. Atmosfera s-a încins în Parlamentul European, la o reuniune a europarlamentarilor UKIP, după ce Diane James, președintele partidului, a demisionat dup 18 zile.

Membrii partidului au început să se certe. Discuțiile aprinse s-au transformat în scandal între Steven Woolfe și Mike Hookem, cel care este acuzat că a lovit.

Woolfe povestește că i-a spus colegului de partid ”să iasă afară și să rezove problema ca bărbații”, însă precizează că nu s-a referit la conflict fizic.

”Nu am căutat să mă bat. I-am spus lui Mike să ieșim afară pentru că ședința se încinsese, noi ne certam și toată lumea era supărată. E clar că m-a înțeles greșit”, spune europarlamentarul.

Steve Woolfe, alături de Nigel Farage

”A venit la mine și mi-a dat un pumn în gură și m-am dat cu capul de tocul ușii”, a spus el.

Pe de altă parte, un apropiat al lui Mike Hookem a declarat că a existat o altercație verbală după care Steven Woolfie a vrut să-l lovească pe colegul său, s-a împiedicat, a căzut, da rnu s-a lovit la cap.

După conflict, ce-i doi s-au întors în sală și apoi au plecat în camera principală a PE.

Două crize, una de trei minute

Panica s-a produs după două ore. Steven Woolfe a declarat pentru Daily Mail că după ce a votat în camera principală a PE a vrut să ducă să bea un ceai.

”Am început să mă simt amețit și mi-am dat seama că ceva nu este bine. Am întrebat unde este cabinetul medical. În drum spre el am căzut și nu-mi mai amintesc nimic. Medicii mi-au spus că am avut două crize. Una a durat trei minute”, a mai spus acesta.

Deși inițial s-a crezut că care hemoragie cerebrală, aceste temeri nu s-au adeverit și europarlamentarul se află în afara oricărui pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel