Filme de Crăciun. Lista celor la care ar fi mai bine să nu te uiți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Filme de Crăciun. Lista celor la care ar fi mai bine să nu te uiți / Foto: Pixabay, de Claire Dela Cruz
Filme de Crăciun. Lista celor la care ar fi mai bine să nu te uiți / Foto: Pixabay, de Claire Dela Cruz
În articol găsești lista celor mai proaste 3 filme de Crăciun din toate timpurile.

De-a lungul timpului, an de an au fost lansate noi filme de Crăciun, unele mai bune, altele mai puțin bune. Acum câțiva ani, internetul a încununat un nou film cu titlul neoficial de "cel mai rău film al tuturor timpurilor". Și acel film a fost Kirk Cameron’s Saving Christmas. Dar sunt și alte filme considerate a fi proaste de către cei care le-au privit. Pastemagazine.com a făcut o listă a filmelor la care ar fi mai bine să nu te uiți pentru că s-ar putea să consideri că doar ți-ai pierdut timpul.

1. Silent Night, Deadly Night Part 2, 1987

Chiar dacă nu ați auzit niciodată titlul Silent Night, Deadly Night Part 2, este posibil să fiți familiarizat cu clasica "Zi de gunoi!" - scena, a cărei infamie a depășit cu mult filmul în sine. Și pe bună dreptate, pentru că performanța extraterestră a lui Eric Freeman din acea scenă iconică este o reprezentare exactă a modului în care tipul dureros, îngrozitor de ieșit din profunzime este întruchipat în personajul lui „Ricky” de-a lungul întregului film. Totul este o catastrofă frumoasă, de la o primă jumătate compusă aproape în întregime din flashback-uri din filmul anterior, până la ciudățenia teatrului, unde Ricky urmărește cumva clipuri din partea 1 a aceluiași film, îndoind spațiul și timpul. Alte filme din seria Silent Night, Deadly Night (au fost cinci, credeți sau nu) se îmbunătățesc, de fapt, în ceea ce privește calitatea filmului – este greu de crezut că, în ceea ce privește lipsa de originalitate, ar exista vreun film care vreodată să îl depășească pe acesta.

2. Elves, 1989

Elves este o furtună perfectă a tot ceea ce ar putea merge prost în timpul filmării unui film, toate merg prost în același timp. Are de toate: vrăjitoare anti-Crăciun, oameni de știință neonaziști, păpuși ciudate în formă de spiriduși și un complot pentru a crea o rasă de elfi naziști.

Personajele sunt grozav de ridicole, nici unul mai mult decât Dan "Grizzly Adams" Haggerty, care joacă rolul unui vagabond alcoolic, Moș Crăciun de la mall, fost polițist din mall, fost ofițer privat care recunoaște și simboluri mâzgălite pe pământ în sânge datorită studiilor sale de la facultate despre simboluri mistice. Să faci un film atât de sincer, dar inept, este ca și cum ai câștiga la loteria filmelor proaste.

3. Santa Claus, 1959

Cuvântul "inexplicabil" este aruncat de multe ori atunci când se scrie despre filme proaste, dar nu există cu adevărat o explicație a modului în care a apărut Moș Crăciun mexican din 1959. Pur și simplu încercarea de a descrie premisa te face să pari ca și cum ar trebui să fii instituționalizat: "Moș Crăciun locuiește într-un castel în spațiu cu Vrăjitorul Merlin, ren robot și o grămadă de copii stereotipați din punct de vedere etnic care cântă pentru distracția lui. Între timp, în iad, Satana îl trimite pe unul dintre demonii săi să facă ravagii pe Pământ".

Cam acesta este punctul în care oricine cu care vorbești zâmbește, dă din cap și iese încet din cameră. Filmul este considerat de către mulți atât de ciudat, încât dacă te-ai uita la el a-i putea considera că efectiv ți-ai pierdut în zadar timpul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel