Filmarea în care Diddy își bate fosta iubită pe holul unui hotel a apărut online
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Reckless Dream Photography
Foto: Reckless Dream Photography
Rapperul Diddy a fost filmat cum o agresa pe cântăreața Casandra „Cassie” Ventura într-un hotel.

Un videoclip difuzat de CNN a apărut în contextul acuzațiilor aduse de către Ventura fostului ei iubit și producător, într-un proces juridic de anul trecut, conform BBC. Ea nu a făcut declarații, însă avocatul ei a afirmat că acesta confirmă “comportamentul său dezgustător și agresiv”.

Un reprezentant legal al lui Sean Combs, cunoscut drept Diddy, nu a răspuns solicitării pentru comentariu până la ora scrierii articolului. Videoclipul conține compilație de unghiuri ale camerelor de supraveghere datate 5 martie 2016. Incidentul a fost filmat la Hotelul InterContinental din Century City, Los Angeles, care acum este închis. 

Secvența video o arată pe Ventura părăsind o cameră de hotel și îndreptându-se către lifturi. Un bărbat fără tricou, înfășurat într-un prosop în jurul taliei, se grăbește pe un hol. Când o ajunge din urmă, o prinde și o aruncă pe podea, făcând-o să-și scape bagajele. El o lovește în timp ce aceasta se află la pământ, apoi ridică bagajele și o lovește din nou, încercând să o tragă de tricou. 

Agresorul este văzut părăsind scena pentru un moment, înainte de a se întoarce și a o împinge pe Ventura în timp ce aceasta se ridică. Apoi se așază pe un scaun lângă lifturi și aruncă un obiect. Avocatul cântăreței R&B, Douglas Wigdor, a declarat: "Videoclipul doar confirmă și mai mult comportamentul dezgustător și agresiv al lui Combs”.

Fapta s-a prescris

 

Biroul Procurorului Districtual din Los Angeles a declarat că asaltul surprins în videoclip ar putea fi prea vechi pentru a fi urmărit penal. „Dacă incidentul a avut loc în 2016, din păcate nu putem să folosim imaginile pentru că fapta s-a prescris”.

Într-un proces federal acum încheiat, Ventura a susținut că “în jurul lunii martie 2016” Diddy “s-a îmbătat foarte mult și a lovit-o pe doamna Ventura în față, provocându-i vânătăi la ochi. După ce a adormit, Ventura a încercat să părăsească camera de hotel, dar în timp ce ieșea, domnul Combs s-a trezit și a început să țipe la ea”.

În timpul procesului s-a susținut că rapperul a cumpărat înregistrarea de la hotel pentru 50.000 de dolari (£39.000).







Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel