Film pentru adulţi, filmat pe stadionul echipei care îl deţine pe Rareş Ilie. S-a depus plângere penală
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook OGC Nice
Facebook OGC Nice
Clubul OGC Nice a depus plângere penală după ce un film pentru adulţi a fost înregistrat chiar în timpul unui meci de pe stadionul Allianz Riviera. 

Clubul francez de fotbal OGC Nice a depus plângere după turnarea unui film interzis minorilor, de amatori, chiar în incinta stadionului său, Allianz Riviera, şi în timpul unui meci de fotbal din Ligue 1, au anunţat, miercuri, surse ale poliţiei, citate de cotidianul L'Equipe.

"O plângere a fost depusă, marţi, de clubul OGC Nice ca urmare a unui film pentru adulţi turnat în stadion", a anunţat Direcţia departamentală de securitate publică (DDSP), fără să facă alte precizări.

Conform unei surse apropiate clubului, filmul X de amatori, accesibil online, a fost turnat în toaletele Allianz Riviera pe 29 ianuarie, în cursul meciului Nice - Lille (1-0) din Ligue 1. Conform aceleaşi surse, actriţa din film afirmă că scena se derulează în timpul unui meci al lui OGC Nice.

Rareş Ilie a fost împrumutat în Israel 

Fotbalistul român Rareş Ilie a fost împrumutat de clubul francez OGC Nice la Maccabi Tel Aviv, fără opţiune de cumpărare, în ultimele ore ale perioadei de transferuri, informează cotidianul Nice-Matin.

Rareş Ilie, un mijlocaş care va împlini 20 de ani în aprilie, a venit în vara anului trecut la Nice, de la Rapid, dar nu a reuşit să se impună la echipa din Hexagon, pentru care nu a mai jucat în campionat de pe 11 septembrie. Ilie are doar opt apariţii în tricoul grupării de pe Coasta de Azur: patru în Ligue 1, două în grupele Europa Conference League şi două în play-off-ul Europa Conference League, acestea din urmă chiar împotriva lui Maccabi Tel Aviv.

Fotbalistul român nu intra în planurile lui Didier Digard, noul antrenor al lui Nice, numit pe 9 ianuarie. Didier l-a înlocuit pe Lucien Favre, cel care l-a adus pe Ilie.

Nice este pe locul 10 în campionatul Franţei şi va juca în optimile de finală ale Europa Conference League. Maccabi Tel Aviv ocupă locul 2 în campionatul Israelului, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel