Filip Munteanu, cel mai tânăr actor din „Clanul”, detalii din culisele serialului fenomen / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Vineri, ora 19:00, Filip Munteanu vine la Interviurile DC News și Spectacola.

Filip Munteanu pășește în platoul DC News și Spectacola vineri, 17 mai 2024, pentru a ne vorbi despre pasiunea sa pentru actorie și despre proiectele importante în care a putut fi urmărit până în prezent. Chiar dacă are doar 12 ani, acesta se poate mândri deja cu mai multe roluri, unul dintre ele fiind chiar în serialul „Clanul”, de pe Pro TV, acolo unde l-a interpretat pe Florinel, fiul lui Bebe Măcelaru (George Mihăiță) și al Magdei (Cătălina Grama). 

Astfel, vom afla cum a fost pentru Filip să joace alături de unii dintre actorii consacrați ai României, cum a reușit să-și pondereze emoțiile în fața camerelor de filmat, dar și care este sfatul pe care l-a primit de la actorul George Mihăiță. Totodată, s-au legat multe prietenii pe platourile de filmare, ne spune el, care ne dezvăluie și care sunt numele cu care s-a împrietenit în această producție de excepție.

În paralel însă, Filip Munteanu poate fi găsit și la Opera Comică pentru Copii, acolo unde de-a lungul timpului a interpretat diverse roluri, iar din 6 iunie poate fi urmărit în cinematografele din toată țara în „Noaptea lui Vlad”, acolo unde are unul dintre rolurile principale.

Despre cum reușește să facă față acestor proiecte, ce a făcut cu primii bani câștigați, dar și cum își mai găsește timp și pentru propriile pasiuni, sporturile făcând parte din această categorie, ne va povesti chiar el.

Nu ratați emisiunea de vineri, 17 mai 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News și Spectacola, dar și pe DC News TV!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                          

                              

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                           

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                          

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                             

Site: https://www.spectacola.ro/                              

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel