Fiica unui politician, mișcare-bombă la conducerea unui partid. Senator, prima reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mișcare-bombă la conducerea unui partid.

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a preluat conducerea Partidului România Mare (PRM). Informația a fost dată, în exclusivitate pentru DC News, de senatorul Marius Marinescu.

"O felicit pe Lidia Vadim Tudor pentru că va prelua conducerea Partidului România Mare. Este singura persoană care poate duce mai departe visul lui Corneliu Vadim Tudor cu privire la reîntregirea națională, refacerea României Mari, dar și cu privire la coagularea forțelor naționale. M-aș bucura dacă biroul lui Corneliu Vadim Tudor, din sediul central al PRM, va fi transformat în muzeu ca un simbol al patriotismului și naționalismului românesc. Istoria se repetă. În noiembrie 1995 a murit Corneliu Coposu, iar PNȚCD a fost victimizat și, la numai un an, în noiembrie 1996, Partidul Național Țărănesc a dat președintele țării, pe Emil Constantinescu", a declarat Marius Marinescu pentru DC News.

(w670)

"Cred că, și în situația PRM, istoria se repetă și, dacă stau să mă gândesc, Tribunul a plecat dintre noi acum un an, de Ziua Crucii, iar acum, Lidia, fiica lui, preia conducerea PRM. Sunt convins că în alegerile parlamentare din decembrie va face o figură bună. Cred că electoratul PRM își regăsește busola. Este ca și când Tribunul nu a murit și trăiește printre noi prin Lidia. Electoratul PRM și-a regăsit identitatea. Îi doresc succes Lidiei Vadim Tudor și PRM", a mai zis Marius Marinescu.

[citeste si]

"Mă așteptam să intre în politică. Am vorbit cu Lidia și i-am zis că singura șansă a partidului ar fi ca ea să vină la conducerea PRM pentru că este la fel de bătăioasă ca tatăl său. A devenit stâlpul familiei, conduce cu succes și revista România Mare", a conchis senatorul.

Lidia Vadim Tudor, primele declarații după venirea în PRM

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a alăturat Partidului România Mare (PRM), formațiunea politică fondată de către tatăl ei în urmă cu 25 de ani.

"Este o onoare și o provocare pentru mine să vin în Partidul fondat în urmă cu un sfert de secol de către tatăl meu și am convingerea că prezența mea în marea echipă PRM va reprezenta renașterea acestui partid. Îmi doresc foarte mult să contribui la promovarea PRM, să reprezint cu mândrie numele tatălui meu mai departe și să aduc partidului acel suflu de care acum are nevoie. Mă bucur că am revenit, după multă vreme, în sediul central al Partidului România Mare. Și cu atât mai mult mă bucur pentru că am venit aici ca să rămân", a declarat Lidia Vadim Tudor.

Ea a spus că, după moartea tatălui său, a avut mai multe propuneri de a se alătura PRM, pe care le-a refuzat, dar acum a considerat că nu poate să asiste de pe margine la "transformarea PRM într-o umbră a ceea ce a fost cândva".

Momentul venirii în PRM a Lidiei Vadim Tudor se suprapune cu campania de strângere de semnături în care partidul este implicat, precum și cu întocmirea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel