Data actualizării:
Data publicării:

Fiica oamenilor care au murit în explozia din Crevedia: România lucrului bine făcut!

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Doi oameni, soț și soție, au murit în urma exploziei de la Crevedia. Cei doi se aflau în casă în momentul tragediei.

Fiica lor a transmis un mesaj după moartea celor doi: „Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea de vreme. Ne-ați lăsat singuri...”.

„România lucrului bine făcut!!! Incompetenți peste incompetenți, mite peste mite, oameni care și-au pierdut viața sau care au rămas marcați pe viață în incendiul de aseară din Crevedia. Au mers pe varianta „lasă că nu o sa se întâmple nimic”, deși fuseseră făcute mai multe sesizări din cauza GPL-ului fără aviz ISU și iată dezastrul: O bombă care avea să explodeze în orice clipă din cauza nepăsării. Să ne rugăm pentru cei afectați”, a scris Oana pe Facebook.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat, duminică dimineață, că s-a înregistrat un nou deces, în urma incendiului de la Crevedia.

„Acum a fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces. Dar nu vreau să zic încă un deces din cauza arsurilor, pentru că primul deces, din păcate, a fost soţul doamnei care e decedat şi care a făcut infarct miocardic la faţa locului. Şi nu era ars. Acolo a decedat din cauza infarctului. De data asta pot să spun că din cauza arsurilor, primul deces. Este soţia celui care a decedat ieri şi care a avut o suprafaţă arsă de peste 95%. Deci peste 95%, cum am explicat şi mai devreme astăzi, prognosticul este aproape de zero. Dacă nu este chiar zero, din păcate", a precizat Arafat într-o declaraţie acordată presei.

VEZI ȘI: Elena Cristian, analist DC Business, dezvăluie o discuție halucinantă cu Florin Petre, primarul din Crevedia: Nu-ți convine? Mută-te de aici! - https://www.dcnews.ro/elena-cristian-analist-dc-business-dezvaluie-o-discutie-halucinanta-cu-petre-florin-primarul-din-crevedia-nu-ti-convine-muta-te-de-aici_927879.html

ANPM: Fosta staţie GPL din Crevedia nu mai avea autorizaţie de mediu de aproape 3 ani

 

 

 

Fosta staţie GPL din Crevedia nu mai avea autorizaţie de mediu de aproape 3 ani, a transmis, pe Facebook, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului ( ANPM), menţionând că acesta figura în acte cu un rezervor de 5.000 de litri şi o pompă.

Potrivit instituţiei, fosta staţie GPL, care a provocat dezastrul de sâmbătă seara, din judeţul Dâmboviţa, nu ar mai fi trebuit să funcţioneze din data de 14 octombrie 2020, după ce titularul a notificat APM Dâmboviţa, prin adresa nr. 13425/14 octombrie 2020, cu privire la încetarea activităţii în punctul de lucru din comuna Crevedia, sat Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

„Potrivit datelor transmise Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM), de către reprezentanţii Agenţiei pentru protecţia Mediului Dâmboviţa, Autorizaţia de mediu pe care a deţinut-o S.C. Flagas S.R.L. a fost emisă în vederea desfăşurării activităţii „Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule (Staţie SKID GPL)” şi avea valabilitate în perioada 03.05.2016 - 03.05.2021.

Mai mult decât atât, pe amplasament putea exista, conform autorizaţiei, doar un rezervor de depozitare GPL de 5.000 de litri şi o pompă de distribuţie GPL, neexistând vreo prevedere privind stocarea de autocisterne pe amplasament', a declarat preşedintele ANPM, Laurenţiu Alexandru Păştinaru.

ANPM precizează că notificarea pentru încetarea activităţii a fost înregistrată cu şapte luni înaintea expirării documentului, dată de la care nu a mai fost solicitată nicio viză anuală şi astfel autorizaţia de mediu pentru acel punct de lucru şi-a încetat valabilitatea încă de atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel