Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, confesiune: Nu există un testament, dar știm ce ar fi vrut tata
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a declarat, miercuri, că a rămas impresionată de câți oameni au venit să aducă un ultim omagiu tatălui ei și că, chiar dacă nu există un testament, familia știe ce și-ar fi dorit acesta și cum trebuie să stea lucrurile.

"Nu mă aşteptam să vină atât de multă lume. Toţi ne roagă să păstrăm ce a lăsat el şi să ducem mai departe România Mare. Sper să mă pot ţine de cuvânt şi să pot să fac asta. Nu există un testament, dar noi ştim ce ar fi vrut tata şi cum trebuie să stea lucrurile! Știm asta. Noi nu avem decât cele două ziare, atâta tot. Și acelea vor rămâne în grija noastră", a declarat Lidia, fiica cea mare a "Tribunului".

După moartea lui Corneliu Vadim Tudor, au apărut detalii uluitoare referitoare la valoarea moştenirii pe care o lasă fiicelor şi soţiei sale. Potrivit antena3.ro, obiectele care i-au aparţinut au fost estimate chiar de către Vadim Tudor la nu mai puţin de 20 de milioane de euro. Cel mai valoros manuscris din colecţia parlamentarului este una din cele 600 de copii ale Declaraţiei de Independenţă, care valorează câteva sute de mii de dolari.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, reacție după ce Senatul a refuzat să primească sicriul tatălui său

Corneliu Vadim Tudor a ajuns să deţină în colecţia personală peste 3000 de documente, însoţite de semnăturile unor mari celebrităţi, printre care Octavian Goga, Mihail Sadoveanu, Regina Elisabeta a II-a, George Bacovia şi mulţi alţii.

Fostul politician avea la sfârşitul anului trecut peste 140.000 de lei plasaţi în acţiuni la cele două publicaţii ale sale şi aproximativ 72.000 de euro, bani câştigaţi la Parlamentul European.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni după-amiază, la Spitalul Militar din Bucureşti, la vârsta de 65 de ani. Sicriul cu trupul neînsuflețit al "Tribunului" a fost depus, marți, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală.

Corneliu Vadim Tudor va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Civil, lângă părinţii săi, şi va avea parte de onoruri militare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel