Fiica lui Cornel Palade, mărturii cutremurătoare: Am plecat pentru că am fost supusă abuzului. Am muncit pe rupte, ca ţara mea să mă trateze ca pe un gunoi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fiica lui Cornel Palade, mărturii cutremurătoare: Am plecat pentru că am fost supusă abuzului sexual în ţara mea / Foto: Facebook Ada Palade
Fiica lui Cornel Palade, mărturii cutremurătoare: Am plecat pentru că am fost supusă abuzului sexual în ţara mea / Foto: Facebook Ada Palade
Fiica lui Cornel Palade, Ada, a explicat de ce a decis să plece din România.

Fiica lui Cornel Palade, Ada, s-a mutat din România, stabilindu-se în Anglia, în urmă cu câțiva ani. Aceasta a explicat de ce a luat această decizie și a povestit mai multe incidente care i-au lăsat un gust amar. Ea a criticat dur România, afirmând că este o ţară coruptă, în care a fost abuzată şi tratată josnic.

„Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi. Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea. Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..) Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România.”, a spus fiica lui Cornel Palade, într-un mesaj postat pe Facebook.

Ada Palade: M-au dărâmat. Am fost dată afară pe străzi

 

Ada Palade a povestit și un moment în care a fost dată afară din casă, cu tot cu hainele și bunurile pe care le avea în locuința respectivă.

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții. Am plecat din România în urmă cu aproape trei ani. Mi-am lăsat familia pentru visul meu, gândindu-mă că o să am prieteni adevărați și cei mai buni, o persoană drăguță care să fie lângă mine, să mă susțină. Mă gândeam că acești oameni credeau în mine, că mă iubeau, că-și doreau să fiu fericită, dar se pare că cel mai important lucru pentru ei a fost chiria. (...) Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun.", a mai scris Ada Palade, în postarea făcută pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel