Fiica lui Andrei Gheorghe, moment tulburător. Ce apărut după ce a răspândit cenușa mamei sale: "Au trecut pe lângă noi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Katarina, fiica lui Andrei Gheorghe, a vorbit despre mama sa, Petruța, pe care a pierdut-o în urmă cu o lună, dar și despre relația pe care cea din urmă o avea cu regretatul jurnalist.

"De când eram mică tot timpul mi-a zis că, orice s-ar întâmpla cu ea, cu Andrei, va fi tot timpul lângă mine. E ok. Acum pot să înţeleg oamenii mai bine. Mi s-a rupt sufletul să pierd cea mai importantă persoană din viaţa mea. Vreau să zic că e ok. Acum înţeleg. Mă bucur că mi-a dat această oportunitate să înţeleg şi suferinţa altora, prin această suferinţă", a spus Katarina, la Antena Stars.

Relația dintre Petruța și Andrei Gheorghe

"Mama spunea că îi este foarte dor de el şi că nu prea ştie cum să trăiască fără el. Într-un fel, cred că a vrut să fie cu el. Uneori, dragostea se duce atât de departe... Poţi să-ţi dai şi viaţa pentru ea!", a mai spus Katarina.

Moment tulburător

"Am plecat după slujbă, i-am respectat dorinţa şi am incinerat-o şi când i-am răspândit cenuşa, au trecut doi fluturaşi, în decembrie. A fost superb. Eram un pic în afara Bucureştiul, într-un spaţiu mai montan, dar fluturii au trecut pe lângă noi", a mărturisit tânăra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel