Fiica lui Andrei Gheorghe, declarații sfâșietoare la un an de la moartea tatălui
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe
Fiica regretatului Andrei Gheorghe a făcut dezvăluiri emoționante la un an după ce jurnalistul s-a stins din viață.

Fiica lui Andrei Gheorghe, Katarina, prezentă la Star Matinal, a vorbit despre cât de mult i s-a schimbat viața după moartea tatălui.

"Trebuie să-i comemorăm viața și să ne gândim că a fost un om minunat, chiar dacă poate a mai greșit. Îmi zicea mereu că nu este prietenul meu. Andrei tot timpul ne-a impus foarte strict, la 10 intram în casă. Era un fel de rutină, dar îi datorez multe lui, m-a învățat să fiu un om corect, just și respect că nu s-a pierdut niciodată și nu și-a distrus integritatea pentru alte lucruri. Ne trezea, pe mine și pe soră-mea și mergeam la drifturi în parcarea din mall", a povestit Katarina, la Star Matinal.

Totodată, Katarina a povestit și cele mai frumoase amintiri pe care le are cu tatăl său.

"O dată mi-am luat niște peruci și ca să mă încurajeze să le port, pentru că erau colorate, a purtat toată noaptea el peruca roz. El tot timpul a fost adevărat, când era la radio era el în esență, când era acasă era mai protectiv, făcea cumpărături, curat, asta era șmecher la el pentru că niciodată nu se schimba pentru aparențe. M-a sunat fratele meu, am fost ruptă de realitate, îmi amintesc că ultimul moment când l-am văzut a fost cu o zi înainte, înainte să plec din tabăra de muzică, l-am pupat, a fost un moment pașnic, pentru că noi ne mai și certam, i-am preluat comportamentul. A fost foarte dureros, acum după un an pot să zic că îmi amintesc cu drag de el, îi mulțumesc pentru tot. Nu era un om perfect, nimeni nu e, îi vedeam defectele, asta îl făcea om, asta îmi plăcea la el", a adăugat fiica lui Andrei Gheorghe.

Vezi și: Paris, fiica lui Michael Jackson, tentativă de sinucidere. Prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel