Data actualizării:
Data publicării:

Fiica Elenei Lasoni anunță că intră în politică: Am fost „războinic de tastatură“ mulți ani. E momentul să urlu pentru o lume mai bună

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Oana, fiica Elenei Lasconi, și-a anunțat intenția de a intra în politică.

Într-un nou story postat pe Instagram, Oana, fiica Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung, a anunțat că va intra în politică.

„Am fost „războinic de tastatură” mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop.

Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.

Nu vreau să fiu populară, vreau să văd un progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, a scris Oana Lasconi pe Instagram.

Oana Lasconi și-a renegat zilele trecute propria mamă doar pentru faptul că aceasta a votat „Da“ la Referendumul pentru Familie din 2018. Anterior, Elena Lasconi a recunoscut acest lucru în cadrul emisiunii Insider Politic. 

CITEȘTE ȘI       -      Radu Tudor, nemilos cu tinerii care se declară „anti-capitaliști, de stânga“: Să li se taie lumina, căldura și netul, să înțeleagă anti-capitalismul cu capul, nu cu gura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel